De data Autotestdagen Rivierenland Business
 


De data voor de Autotestdagen van Rivierenland zijn bekend!

Elk jaar organiseert Rivierenland Business drie autotestdagen. De opzet van deze testdagen is simpel: regionale dealers stellen diverse modellen auto's van verschillende merken ter beschikking, regionale ondernemers testen deze wagens uit en schrijven hun bevindingen op. 

Opzet
Na de samenkomst rond 12.00 bij de startlocatie (inclusief lunch) worden er volgens schema testritten gemaakt. We stoppen steeds bij een nieuwe locatie - een horecagelegenheid of een bedrijf - waar de testrijders hun bevindingen noteren en van autosleutels wisselen. De dag wordt afgesloten met een borrel of een bescheiden buffet. Deelnemen aan de testdagen is kosteloos.

Thema's
Onze autotestdagen kennen drie verschillende thema's:  
 
   

 
18 April Zakenautotestdag

Op deze dag testen wij de auto’s naast de diverse rijeigenschappen ook op onder andere zitcomfort, de audio- en video middelen/mogelijkheden en overige luxe zaken
Zodra de merken en modellen bekend zijn zullen wij deze toevoegen.

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
 
   

 
13 Juni Green & Fun autotestdag

De Green en Fun testdag duikt dieper in op de 'groene' en 'fun' auto's. Het begrip 'groen' is een brede interpretatie: hybride, volledig electrisch of een beperkte CO2-uitstoot. Bij de wagens met een hoge funfactor gaat het om rijgedrag en -plezier. Zodra de merken en modellen bekend zijn, wordt dit als nieuwsitem op de website gepubliceerd. Houd dus vooral onze website in de gaten!

Aanmelden voor deze testdag kan hier
   

 
Fun 2 Drive Testdag: donderdag 7 september 2017

Autorijden draait om vervoer, veiligheid en snelheid. Maar ook de funfactor, het rijgedrag en –plezier, speelt vaak een belangrijke rol bij het kiezen van een auto. Omdat smaken enorm verschillen, stellen wij tijdens de Fun2drive Testdag op dinsdag 20 juni een zeer brede range aan testauto’s ter beschikking. Denk aan cabrio’s en SUV’s maar ook elektrische modellen (die fun zijn voor de portemonnee) en zelfs een oldtimer. Zodra de deelnemende merken en modellen bekend zijn, wordt dit als nieuwsitem op de website gepubliceerd. 

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
   
   

Deelname
De testdagen zijn uitermate geschikt om u te oriënteren op een nieuwe privé- of leasewagen. Bovendien is deelname aan de testdagen kosteloos. Wel willen wij van u weten of u binnen circa een half jaar na de testdag van plan bent een andere auto aan te schaffen. Ook horen we graag van u of u een voorkeur voor een bepaald model of merk heeft. 

Deze testdag wordt u aangeboden door Rivierenland Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met op met Marie-Louise van Heeckeren via telefoonnummer 024-3738505.