Werkzaak Rivierenland



Werkzaak Rivierenland is dé organisatie voor werk en inkomen in de regio Rivierenland.
In een netwerk van organisaties werkt Werkzaak Rivierenland samen om de arbeidsmarktregio optimaal te bedienen. Vanuit de visie: talent werkt voor Rivierenland.

Onze missie: “Werkzaak Rivierenland wil de meest ondernemende infrastructuur voor werk en inkomen van Nederland zijn. Werkzaak Rivierenland regelt dit door de verbinding te zijn tussen de vraag naar en het aanbod van werk. Dit doen we voor werkzoekenden in Rivierenland en werkgevers in Rivierenland en daarbuiten.”

Onze visie : “Talent werkt voor Rivierenland”.

Verbindende schakel tussen vraag en aanbod van werk.

Werkzaak Rivierenland is de verbindende schakel tussen vraag en aanbod van werk en heeft toegang tot het grootste aanbod van middelbaar en laaggeschoold personeel uit de regio Rivierenland. Daarbij werken we intensief samen met het UWV.

Er ligt een maatschappelijke opdracht om zelfredzaamheid van mensen te vergroten, nieuwe wetten en regels uit te voeren, meer met minder euro’s te doen. Werkzaak Rivierenland maakt die opdracht waar door de vraag van werkgevers te verbinden met aanbod van mensen. Zo werkt talent voor Rivierenland. Zo doet iedereen mee.

Bezoek onze site: http://www.werkzaakrivierenland.nl

Werkzaak Rivierenland


Poppenbouwing 18
4191 NZ
Geldermalsen
nederland
T: 088-9375206

Content van dit bedrijf

19 Medewerkers uit de Banenafspraak vast in dienst bij Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. uit Nederhemert
Loonkostensubsidie voor werkzoekenden uit de Participatiewet? Wat betekent dat voor mij als werkgever?
Talent Event Rivierenland 13 april 2017
“Als de inzet er is, dan komt de rest vanzelf”
Tijdens het Werkgesprek maakt u kennis met talenten uit de regio die op zoek zijn naar werk. U gaat in gesprek met gemotiveerde werkzoekenden met als ultieme doel een duurzame match. Geen traditioneel sollicitatiegesprek maar eerst op zoek naar de klik tu
We hebben de werving voor deze vacature een keer heel anders aangepakt
Dag WAPR, hallo Werkzaak Rivierenland
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by