Business-ontmoet-business

30-11-2016 13:02

Eindejaarsbijeenkomst 'Omgaan met druk' - presentatie Ed Janssen

Op woensdag 21 december vindt de laaste Business Ontmoet Business Midden Nederland bijeenkomst plaats bij Landgoed Zonheuvel in Doorn (in het Maarten Maartenshuis). Tijdens deze bijeenkomst zal KNVB-scheidsrechter Ed Janssen een presentatie geven over vernieuwing in arbitrage en hoe je het beste om kan gaan met druk. In 2003 floot Janssen zijn eerste wedstrijd in het Nederlands betaald voetbal; de wedstrijd Cambuur tegen Excelsior in de Eerste divisie. In 2005 maakte hij zijn debuut in de Eredivisie, in een wedstrijd tussen N.E.C. en RBC Roosendaal. Hij is tevens regelmatig actief als 4de, 5de of 6de official bij Champions League en Europa League wedstrijden.

Wat mag u van deze bijeenkomst verwachten? Uiteraard een welkomstdrankje, een diner en natuurlijk de uitgebreide gelegenheid om te netwerken.
 
Programma
17.30 - Ontvangst met welkomstdrankje en hapje
18.00 - Welkomstwoord
18.10 - Presentatie Ed Janssen
18.45 - Aanvang diner en gelegenheid tot netwerken
21.00 - Einde bijeenkomst 

Aanmelden 
Business Ontmoet Business-leden van Rivierenland Business kunnen zichzelf aanmelden via bobmiddennederland.nl. Ook introducés van leden zijn van harte welkom en mogen eenmalig gratis de sfeer komen proeven. Zij kunnen zich inschrijven via bobmiddennederland.nl en zich aanmelden voor de betreffende bijeenkomst. U kunt eventueel ook een mail met uw NAW-gegevens sturen naar bob-borrel@vanmunstermedia.nl. Andere belangstellenden betalen eenmalig 25 euro.

Speciale kerstactie
Omdat de feestdagen naderen, hebben wij voor onze Business Ontmoet Business leden een speciale actie. Stuur vóór maandag 19 december uw nieuwjaarsgroet (maximaal 150 woorden) naar jessica@vanmunstermedia.nl en dan zorgen wij dat deze gratis wordt geplaatst in editie 6 van Rivierenland Business! 

Tip
Heeft u nog leuke goodies om de deelnemers cadeau te doen? Stuur deze dan vóór woensdag 16 december a.s. naar Marie-Louise van Heeckeren, Kerkenbos 12-24A, 6546 BE Nijmegen.

Tot ziens op 21 december bij Landgoed Zonheuvel! 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by