Nieuws

05-04-2017 16:44

Rabo Camper zomertour van start

Deze zomer gaat Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden on tour met een Rabo Camper. Met een druk op de knop ging maandag 3 april de slagboom open en was de weg vrij voor de Rabo zomertour. De openingshandeling werd verricht door directievoorzitter Martijn Spijk en Saïda Rachak, manager Financieel Advies. Ze werden daarbij geassisteerd door de leverancier van de camper: Jacco van Tuyl van Autobedrijf van Tuyl uit Herwijnen.

De opvallende Rabo Camper is een nieuwe pop-up locatie van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Martijn Spijk: "Vorig jaar hebben we het succesvolle Rabo Wooncafé gehad. Nu gaan we op Zomertour met een Rabo Camper. We gaan naar de mensen toe. Op een laagdrempelige en eigentijdse manier. Er is veel vraag naar extra advies op het gebied van hypotheken, beleggen, bankieren voor ouderen en het starten van een bedrijf. Het voordeel van een camper is dat je overal kan komen. Je komt de camper deze zomer tegen op weekmarkten, verkoopevenementen, bij de prijsuitreiking van de Clubkas Campagne, de NVM Open Huizen Dag, een actie voor geslaagden en andere lokale evenementen die wij sponsoren. In de camper kunnen bezoekers niet terecht voor contant geld, maar wel voor antwoorden op financiële vragen."

De camper wordt gehuurd van Autobedrijf van Tuyl. "Wij werken bij voorkeur samen met bedrijven uit de regio", vervolgt Spijk. Van Tuyl uit Herwijnen is gespecialiseerd in compact campers. Ze hebben de Ford Westfalia omgetoverd tot een opvallend mobiel Rabobank kantoor. "Als je binnenstapt is er een ruime zithoek voor vier personen. Hier kun je rustig een gesprek voeren. Er zit een kleine keukentje achterin, waar vanuit een kop koffie of thee geschonken kan worden", vertelt Jacco van Tuyl.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by