Nieuws

05-05-2017 12:23

Ford Chairman's Award voor Ford Gerritse Hendriks

Jaarlijks reikt Ford de Chairman's Award uit aan dealers die zich onderscheiden op klantentevredenheid gekoppeld aan de verkoopprestaties op auto's of service. In mei ontvangt Ford Gerritse Hendriks deze Award als beste Ford dealer in beide categorieën. En daar zijn ze trots op.

"Onze klanten spelen een belangrijke rol in de toekenning van deze prijs", zegt Carlo Koning, vestiging Tiel. Al vijf keer eerder heeft Ford Gerritse Hendriks deze award ontvangen. Nick Hermes, vestiging Oss, vult aan: "Het vertrouwen dat de klant in ons stelt stimuleert ons om te blijven verbeteren." Een klant verwacht een product en dienstverlening die overtreft. Een bedrijf waar hij of zij zich prettig voelt.

Ford Gerritse Hendriks is een echt familiebedrijf. De familie Gerritse is dan ook trots op haar medewerkers en klanten. De hoge waardering die hun klanten het bedrijf, de medewerkers en het merk Ford geven, is geweldig. Toch blijft iedereen er bescheiden onder. Die bescheidenheid zien we ook terug in het merk en de producten.

Ford rijders weten het. De rijeigenschappen van Ford zijn subliem en voor de prijs krijgt men een zeer rijk uitgeruste (bedrijfs)auto. Milan Balemans, vestiging Zaltbommel, kijkt nu al uit naar de nieuwe Ford Fiesta die deze zomer in de showroom staat. 'De nieuwe Ford Fiesta krijgt standaard de uitrusting die je normaal ziet in het luxe segment.' Ford rijders, ervaren dat een Ford weinig onderhoud nodig heeft. Die kwaliteit zorgt voor lage kosten en tevreden klanten.
Ford Gerritse Hendriks is officieel Ford dealer. In de vestigingen Tiel, Oss en Zaltbommel kan men terecht voor nieuwe personenauto's en bedrijfsauto's, occasions, service en onderdelen.

Foto: Nick Hermes, Milan Balemans en Carlo Koning
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by