Nieuws

27-09-2017 16:26

Wat maakt Beneden-Leeuwen uniek?

Woont u in Beneden-Leeuwen? Dan weet u als geen ander wat uw dorp uniek maakt en wat we met elkaar moeten koesteren.U ervaart immers dagelijks hoe het is om hier te wonen. Wij vinden het daarom belangrijk om van u te horen welke kenmerken van het dorp we moeten behouden en/of versterken. Dorpskwaliteitsplan en -paspoort. In het dorpskwaliteitsplan en bijbehorend paspoort wordt vastgelegd wat elk dorp, in dit geval Beneden-Leeuwen, bijzonder maakt. Dit is ook voor u relevant. Wilt u bijvoorbeeld gaan (ver) bouwen, dan moet u rekening houden met welstand en ook dat is onderdeel van bovengenoemd plan. Een ander onderdeel is cultuurhistorie. Genoeg onderwerpen waar u mogelijk iets van vindt.

Laat van u horen!
Lees het dorpskwaliteitsplan en -paspoort van Beneden-Leeuwen en geef commentaar. Het plan kunt u op onze website www.westmaasenwaal.nl vinden en bij de infobalie in het gemeentehuis. U kunt commentaargeven door een online inspraakformulier in te vullen op onze website of door een formulier op te halen bij de infobalie in het gemeentehuis.

Reactietermijn verlengd
Wij willen graag dat u reageert op het dorpskwaliteitsplan en/of -paspoort. Daarom hebben wij de reactietermijn verlengd. U kunt reageren tot en met woensdag 11 oktober.

Gemeente Maas en Waal
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by