Nieuws

27-09-2017 16:34

Eerste koper bedrijventerrein Lageweg Dreumel

Eind april is de schop in de grond gezet bij bedrijventerrein Lageweg in Dreumel. Het terrein is bouwrijp en aantrekkelijk gemaakt voor woon-werk verkeer. De werkzaamheden zijn bijna afgerond en dat werpt zijn vruchten af. De eerste koopovereenkomst is getekend!

Timmer- en onderhoudsbedrijf Rademakers uit Dreumel is trotste eigenaar van een kavel op het nieuwe bedrijventerrein Lageweg. Met een kavel van 1.999 m² met bedrijfswoning is het bedrijf weer klaar voor de toekomst. Daarnaast zijn de gunstige ligging en de Maas en Waalse klantenkring voor de heer Rademakers de redenen om zich op het bedrijventerrein te vestigen. Wethouder Bos: ‘’Ik ben erg blij met de eerste verkoop, de volgende zal snel volgen’’.

Op bedrijventerrein Lageweg lopen diverse opties. De optienemers zijn voornamelijk lokale ondernemers. Op dit moment zijn er nog een paar kavels vrij, die te variëren zijn in grootte. Ondernemers die zich graag vestigen op dit bedrijventerrein kunnen contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris, J. (Jaimy) Hattu via T: (0487) 599 549 of E: jhattu@westmaasenwaal.nl.

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by