Nieuws

10-10-2017 22:20

Genomineerden Business Event gemeente Gorinchem bekend!

De jurycommissie van Business Event gemeente Gorinchem heeft vorige week de genomineerden bekend gemaakt voor de 3e editie van dit netwerkevenement. In vier categorieën zijn, op basis van vooraf gestelde criteria en jurybezoek, uit een lange lijst van kandidaten elk drie bedrijven geselecteerd:

Jonge Onderneming/Ondernemer:
Inc Gezond werken - Pascal Tulling en Astrid van Houwelingen
Ny Början Concept Store - Dion Kradolfer
Hotel Goud en Zilver - Bert Roubos

Horeca & Detailhandel:
Van der Donk Interieur - J.A.A. van der Donk en E. van der Donk-Havelaar
Krimpenfort Lingerie - Hans van Dijk
Metropole B.V. - Jeroen Andriesse

MKB & Grootzakelijk:
Meis Brandbeveiliging B.V. - Dennis van der Meis
De Groot & Visser B.V. - Anita de Groot
Van Ekeren - Tessa van Ekeren, Jesse van Ekeren, Jenno van Ekeren, Dennis Kuiper en Vincent Bons

Thema categorie Duurzaamheid:
Outfit Company Wear - Arjen Eikelenboom, Remco Dupuis, Heidie Neelen en Marianne Eikelenboom
Van Rooij Renovatie & Installatie - Wim Hendriks
Distel en Mirt - Carolien Verdonk

‘’Ook dit jaar zijn er weer bedrijven opgemerkt en ontdekt die zich dusdanig onderscheiden van anderen binnen en buiten hun branche. Deze prachtige lijst met genomineerden verdienen allen een plaats op het wel bekende ondernemerspodium. Vorig jaar namen Louise Fynes van FynesFitness (Categorie Jonge Ondernemer/Onderneming), Bianka den Breejen van Partycentrum Hipper & Kolfbaan (Categorie Retail & Horeca), Frank Visch en Marianne Maat van Piloot Koen (Categorie MKB) en Edwin van der Ham van Montapacking Fulfilment BV (Categorie Grootzakelijk) een award mee naar huis. Het publiek stemde op Barry van Boekelen en Ilonka van ’t Hart van Living Well Health & Fitness en zij kregen de MVO Publieksprijs uitgereikt. Wie er dit jaar een prijs mee naar huis mag nemen zal bekend worden gemaakt in De Nieuwe Doelen op maandag 27 november aanstaande. We zien uit naar een feestelijk Business Event waar deze ondernemers terecht in het zonnetje worden gezet!’’ Aldus Astrid Schimmel, directeur Network Business Events.

Bijzondere ontmoeting bij Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden
Woensdag 11 oktober aanstaande zal een bijzondere ontmoeting plaats vinden bij Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden te Gorinchem. De genomineerden van het Business Event gemeente Gorinchem zullen kennis maken met de betrokkenen van dit jaarlijks terugkerend netwerkevenement. Wie zijn de gezichten van de welbekende voordrachtscommissie, welke betrokken businesspartners maken het evenement mede mogelijk en niet te vergeten wie zal bepalen wie de awards mee naar huis mogen nemen?

Tijdens deze bijeenkomst krijgen deze onderscheidende ondernemers de mogelijkheid om zichzelf te presenteren door middel van een pitch. De deskundige jury zal na afloop vragen stellen om een compleet beeld te vormen van het ondernemerschap. De uiteenlopende bedrijven worden allen gerund door inventieve medewerkers en delen hun geheimen van hun succes met de aanwezigen. Een ontmoeting met als doel elkaar onderling te inspireren en de jury voor een lastige taak te zetten. Deze aftrap van het Business Event gemeente Gorinchem is uitsluitend bedoeld voor genodigden.

De finale presentaties zal plaats vinden op maandag 27 november in De Nieuwe Doelen en de kaartverkoop is inmiddels van start gegaan voor belangstellenden. Kaarten kunnen besteld worden via de website www.businesseventgorinchem.nl.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by