Nieuws

20-11-2017 12:10

Burgman Security wordt ASSA ABLOY

Na een periode van 35 jaar is Burgman Security B.V. per 6 juli jl. overgenomen door ASSA ABLOY en is vanaf die datum verder gegaan als business unit ASSA ABLOY Hospitality Benelux B.V. Oprichter Koos Burgman berichtte in oktober 2017 zijn klanten en leveranciers dat de komende maanden de transitie nader vorm gegeven zal worden.

Als onderdeel van de ASSA ABLOY familie is ASSA ABLOY Hospitality een internationaal opererende organisatie en marktleider in hotelbeveiliging met de bekende producten van VingCard, Elsafe en Polarbar. De activiteiten met de eerder genoemde producten blijven dezelfde inclusief het sleutelmanagement systeem de KeyWatcher van Morse Watchmans Inc. Ook blijven de bekende medewerkers van Burgman Security graag bereid de klanten van dienst te zijn in Gorinchem.

Koos Burgman vertelde in zijn mededeling verheugd te zijn dat Burgman Security een business unit is geworden van ASSA ABLOY Hospitality, een organisatie die wereldwijd staat voor technologische innovatie, continuïteit en leiderschap in hotelbeveiliging. “Ik zie uit naar een voortgang van de plezierige samenwerking met u als klant samen met mijn trouwe team van medewerkers!”
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by