Nieuws

11-06-2018 10:43

Tropisch eiland boven aan bucketlist Nederlanders 

Boven aan de lijst met vakanties die Nederlanders ooit een keer willen meemaken staat een vakantie naar een tropisch eiland. Een exotisch eiland met azuurblauwe zee, wuivende palmbomen en altijd mooi weer is voor 21 procent van de Nederlanders de ultieme droomvakantie. Ook een rondreis door Australië (12%) en een roadtrip door Amerika (11%) zijn gewilde droomreizen en staan in de top drie op de bucketlist van Nederlandse vakantiegangers. 
 
De afgelopen weken stemden meer dan 21.000 mensen op zoover.nl massaal op hun meest gewilde droomreis. Met name verre bestemmingen staan in de top tien van onze bucketlist. Van een safari in Afrika en camperreis door de wilde natuur van Canada tot het Noorderlicht spotten en een treinreis met de Transsiberië Express; het reislustige hart van de Nederlander gaat er sneller van kloppen.  
 
Dat we dromen van een vakantie naar een tropische bestemming is geen grote verrassing zegt Lieke Peters, woordvoerder van Zoover. “Uit een analyse van het zoekgedrag van onze websitebezoekers valt op dat de afgelopen jaren veel wordt gezocht naar tropische bestemmingen. Met name het eiland Mauritius valt op, daar heeft de Nederlandse vakantieganger sinds 2016 erg veel interesse in. Omdat een vakantie naar dit prachtige eiland niet goedkoop is, hebben we onder de stemmers een reis hiernaartoe verloot. Diegene kan deze droomvakantie in ieder geval van de bucketlist afvinken.” 



 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by