Nieuws

25-09-2018 13:22

Uitnodiging miniconferentie Werk & Mediation: 22, 24, 29 en 31 oktober 2018.

‘SAMEN WERKEN AAN OPLOSSINGEN’

Voor Ondernemers, Leidinggevenden en HR Professionals organiseert 2Forgive Mediation in navolging op de Week van de Mediation van de Nederlandse Mediatorsvereniging, een miniconferentie.

Tijdens deze miniconferentie wordt in een select gezelschap vanuit het centrale thema ‘Samen Werken aan Oplossingen’ verder ingezoomd op Werk en Mediation.

Mediation als vaardigheid om te werken aan samenwerkingen, herstel en efficiencyresultaat.

Het inzetten van een arbeidsmediator is voor gemeenten, het bedrijfsleven en instellingen steeds vaker onderdeel van het strategische personeelsbeleid, hetgeen wordt gevoed door overheid en wetgeving. Stakeholders in het werkgebied van o.a. het sociaal domein, human resource management, verzuimmanagement en ook de ondernemer zelf, ervaren het belang van goed conflictmanagement, een goede balans in competentie, autonomie en relatie. Arbeidsmediation bevordert leiderschap, maakt communicatief vaardiger, werkt kostenbesparend en verhoogt het rendement op arbeid.

Diana Monsauret-Jurrius is zelfstandig registermediator gespecialiseerd in arbeid en organisatie, tevens eigenaresse van 2Forgive Mediation. Met 20 jaar ervaring in bemiddeling, onderhandelingen en als business manager arbeid en organisatie heeft zij personeel, processen en samenwerkingen geoptimaliseerd bij Corporates en het MKB.

Zij neemt u graag mee in de resultaten en beleving dat arbeidsmediation meer is dan het oplossen van conflicten én reikt u tijdens de miniconferentie inzichten en technieken aan om zelf in de praktijk toe te passen en te beleven. Arbeids- en organisatie mediation gaat om goed werkgeverschap, samenwerkingen en het realiseren van doelen.

 

Data, locaties en tijd:

·       maandag 22 oktober 2018 te ’s-Hertogenbosch, van 15.30 uur tot 17.30 uur;

·       woensdag 24 oktober 2018 te Ede, van 10.00 uur tot 12.00 uur;

·       maandag 29 oktober 2018 te Utrecht, van 15.30 uur tot 17.30 uur;

·       woensdag 31 oktober 2018 te Barendrecht, van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Aanmelden:

·       tot 14 dagen voor aanvang.

Deelname is niet gegarandeerd. U ontvangt 5 werkdagen voor aanvang uw berichtgeving.

Kosten:

€ 255,00 excl. BTW, per persoon. Lezers van Rivierenland Business ontvangen 20% korting. Uw kortingscode: RB1018. Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor aanvang, hierna wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.

Inschrijven:

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website van 2Forgive Mediation.

Programma & Inschrijven:

Klik op deze link.

 

delen:

Informatie over de auteur

2Forgive Mediation, Diana Monsauret-Jurrius,. Info@2ForgiveMediation.com | MfN Registermediator / (Team/Conflict) Coach | T. 06-27330652, www.2forgivemediation.com | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by