Nieuws

07-04-2020 14:01

KoolStuff Concept Store: 40 shop-in-shops onder 1 dak

De KoolStuff Concept Store in bijzonder winkelgebied de Graanbuurt te Giessenburg biedt ruimte aan 40 shop-in-shops in 1 pand. Woondecoratie, brocante, originele lifestyle, streekproducten, kado's, kaarten, kleding en meer. Onze winkel is ruimtelijk, alle hygiëne regels worden nageleefd en we respecteren afstand. Openingstijden: do t/m za van 10:00-17:00 uur.

Even de winkel overdag privé voor jezelf? Maak van ma t/m wo een private shopping afspraak om in alle rust en ruimte in de beslotenheid van de winkel rond te kijken. Dat is van do t/m za eveneens mogelijk een uur voor/na opening. Zoek je iets leuks voor jezelf of een kado voor een ander, maar wil/kan je er i.v.m jouw gezondheid niet uit? Neem contact op via 06-29249164 en we voorzien je vrijblijvend van informatie.
Bezorgen is gratis in de directe omgeving of we verzenden binnen de mogelijkheden een leuk ingepakte aankoop met plezier.

KoolStuff is geen doorsnee winkel, maar een multibrand concept store met een wisselend aanbod aan lifestyle producten. En is gevestigd in een voormalige garage met industriële uitstraling in een uniek winkelgebied in Giessenburg nabij Gorinchem aan de A15, één van de meest welgestelde gemeenten in Nederland.
 
www.koolstuffstore.nl

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by