Nieuws

06-10-2016 11:11

Meld u aan voor de Bedrijfswagentestdag op 20 oktober a.s.!

Bent u directeur/eigenaar of heeft u een managementfunctie? Maakt u binnen uw bedrijf gebruik van een of meerdere busjes, bestelwagens of andere bedrijfsauto's van dit kaliber? Of bent u op zoek naar een bedrijfswagen en gevestigd in de regio Rivierenland? Meld u dan nu aan voor onze bedrijfswagentestdag op 20 oktober a.s.!

Eiland van Maurik 19, een van de meest avontuurlijke evenementenlocaties van Nederland, is de start en eindlocatie voor de Bedrijfswagentestdag van Rivierenland Business. Restaurant La Provence in Zaltbommel is een van de tussenlocaties.

Wat houdt het in
U rijdt op 20 oktober na een lunch op Eiland van Maurik 19 met meerdere testrijders van locatie naar locatie. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. Aan het einde van de dag heeft u minstens vier voertuigen uitgebreid kunnen "proeven". Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van de geteste auto op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die in editie 5 van Rivierenland Business zullen worden gepubliceerd. Naast het rondrijden in de nieuwste modellen krijgt u als testrijders ook uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken. 

Benieuwd? Bekijk de sfeerimpressie en de testverslagen van de vorige bedrijfswagentestdag.

Aanmelden als testrijder
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Dan kunt u zich aanmelden via onze website. Let wel: vol is vol en de organisatie houdt zich het recht voor om te selecteren op basis van serieuze oriëntatie op een nieuwe bedrijfswagen. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk of model? Geeft u dit dan vooral aan op het aanmeldformulier!

Interesse om uw automerk te promoten of als locatie mee te doen?
Wilt u als dealer uw auto ter beschikking stellen en gedurende de testdag in ontspannen sfeer uw merk presenteren aan een groep geÏnteresserde ondernemers uit de regio? Dan is de bedrijfswagentestdag voor u zeker interessant. 

Ook zijn we voor de testdag nog op zoek naar een aantal locaties die tijdens de tussenstop uitgebreid de kans krijgen om zich te profileren. Neem voor meer informatie contact op met media-adviseur Marie-Louise van Heeckeren via marie-louise@vanmunstermedia.nl

Updates
De komende tijd zullen er op de website regelmatig updates worden geplaatst met betrekking tot dit netwerkevenement. Houd dus de website in de gaten.

Deze testdag wordt u aangeboden door Rivierenland Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Marie-Louise van Heeckeren via marie-louise@vanmunstermedia.nl / 024-3738505.

Aanmelden kan hier
 
delen:

Informatie over de auteur

Jessica Scheffer | Hoofdredacteur | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by