Column

10-10-2018 13:08

Data is als water uit de kraan

We staan er nauwelijks bij stil, door de digitalisering zijn we volledig afhankelijk geworden van stabiele dataverbindingen. Zeker voor de ondernemer, is data een primaire behoefte. Dat merk je pas op het moment wanneer er een (landelijke)storing is en u samen met uw collega’s direct met de handen in het haar zit.

Het is iets, wat we ons nog niet eens zo lang geleden, nauwelijks voor konden stellen. Toen gebruikten we een dataverbinding slechts voor het versturen van een e-mail en het bezoekje aan het World Wide Web. Een ISDN-lijn voldeed dan ook voor bijna iedere ondernemer.

In de loop der tijd is de hoeveelheid data echter gigantisch toegenomen. We zijn niet alleen steeds meer gaan mailen en internetten, we zijn ook nieuwe diensten gaan gebruiken. Denk maar eens aan hosted telefonie, video(conference), muziek, alarm, pinnen, chatten, online (thuis)werkplekken en andere Clouddiensten.

De digitalisering onder Nederlandse bedrijven zal de komende jaren nog enorm blijven toenemen. Dit vraagt om een optimaal ICT-beheer en supersnel betrouwbaar internet. Het is niet voor niets dat KPN op korte termijn de stekker uit het sterk verouderde ISDN trekt.

Als zakelijke ICT- en telecomspecialist is het uiteraard aan ons team om u te informeren en een passend alternatief te bieden. Vaak is dat een snelle internetverbinding, zodat meerdere online diensten efficiënt en tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Daarbij hebben onze specialisten inzicht in de lokale beschikbaarheid van bijvoorbeeld glasvezel of coax. Ons doel is het realiseren van een betrouwbare en toekomstgerichte verbinding zodat u zorgeloos kunt werken. Zo hoeft u ook de komende jaren geen druppel data uit de kraan missen!

Marco Hofland

Marketing

delen:

Informatie over de auteur

Marco Hofland | | 0183 646 666 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by