Nieuws

08-01-2019 13:40

Heeft de parkeerplaats van uw bedrijf slagbomen?

Met een slagboom bepaalt u zelf wie er binnenkomt en wanneer dat gebeurt. Als u een slagboom heeft dan heeft u zelf de touwtjes in handen. Dat wil zeggen: u bepaalt wie er wanneer naar binnenkomt. De slagbomen zijn voor veel terreinen geschikt. Denk aan parkeerterreinen, kantoorpanden, garages, bedrijventerrein en transport-distributieterreinen.

Waarom zou u voor een slagboom kiezen?
Als bedrijf leveren we de slagbomen, we plaatsen ze en onderhouden ze. Zo heeft u er weinig werk aan. Met het aanschaffen van slagbomen zorgt u voor een snelle en veilige doorstroom rondom uw terrein. Onze slagbomen openen en sluiten snel. Er word weleens gedacht dat zoiets veel energie kost, maar dat is niet waar. Het tegenoverstellende juist: bij het aanschaffen van de slagbomen vallen de energiekosten van uw organisatie lager uit. Omdat onze slagbomen opvallend gekleurd zijn en beschikken over ledverlichting zijn onze slagbomen duidelijk herkenbaar. Ook tijdens een sneeuwstorm kunt u er dus vanuit gaan dat de slagbomen herkend worden. Elke organisatie heeft zo zijn eigen voorkeuren voor slagbomen. Wij helpen u met het maken van die keuze. 

Wij hebben verschillende types slagbomen. Tijd om ze onder de loep te nemen.

Enkele of dubbele slagboominstallatie
De enkele slagboominstallatie geschikt voor locaties waar weinig verkeer langskomt. In een parkeergarage of op een parkeerterrein is de dubbele slagboominstallatie aan te raden. Deze zorgt voor een goede doorstroming van het verkeer.

Automatische slagboom
De tijd dat u zelf de slagbomen moet bedienen is voor bij! U kunt rustig uw vakantiepark of bedrijf runnen terwijl onze slagbomen op de parkeerplaats staan. Zij doen het werk voor u.

Handbediende slagboom
Als u het belangrijk vindt om kosten te besparen dan kunt u kiezen voor de handbediende slagboom. Deze dient u handmatig te bedienen. Dit is ideaal als u weinig bezoek krijgt, maar toch een slagboom wil voor de veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan campings. 

Voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en -normen
Onze slagbomen voldoen aan de vereiste veiligheidseisen- en normen, vastgesteld in de CE-NEN-norm. Door middel van duurtesten verbeteren wij constant de kwaliteit en de technische oplossingen van onze slagbomen.

Slagbomen van Erdi.nl bestellen?
Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Klik op bovenstaande link en wellicht leveren wij binnenkort bij u een van onze slagbomen!