Nieuws

15-01-2019 17:59

Afscheid wethouders voormalige gemeente Lingewaal

Wethouders Govert van Bezooijen, Griedo Bel en Ed van Sambeek nemen afscheid van de voormalige gemeente Lingewaal. Dit doen zij tijdens een afscheidsreceptie op vrijdag 18 januari in het oude gemeentehuis van Lingewaal.

14.00 uur – 14.30 uur Ontvangst
14.30 uur – 15.30 uur Officiële gedeelte
15.30 uur – 17.30 uur Receptie

Wethouder Govert van Bezooijen
Govert toonde zich als wethouder ruim 8 jaar betrokken bij het wel en wee van de samenleving. Zowel op financieel gebied als op het gebied van sport en onderwijs. Onder zijn leiding zijn bijvoorbeeld brede scholen in Asperen, Herwijnen en Vuren tot stand gekomen.

Wethouder Griedo Bel
Griedo heeft zich als wethouder ruim 12 jaar ingezet voor inwoners, maatschappelijke organisatie en het verenigingsleven in Lingewaal. Hij stopte veel energie in onder andere het sociaal domein, verkeer en vervoer en milieu. Ook heeft hij zich hard gemaakt voor het Manifestproject Hart voor Vuren.

Wethouder Ed van Sambeek
Ed heeft zich gedurende ruim 8 jaar wethouderschap vooral ingezet voor ruimtelijke-, economische en woongerelateerde zaken. Als projectwethouder was hij onder meer betrokken bij de totstandkoming van MFA Heukelum, de gymzaal in Herwijnen en, in samenspraak met ondernemers, de visie bedrijventerreinen.

Vrijdag 18 januari, 14.00 uur – 17.00 uur, Raadhuisplein 3 Asperen
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by