Nieuws

03-04-2019 17:24

Kom testrijden en netwerken tijdens onze Zakenautotestdag

Bent u zich actief aan het oriënteren op een nieuwe zakenauto en wilt u op één dag volledig gratis een aantal verschillende modellen testen? Meld u dan nu aan voor de Zakenautotestdag van Rivierenland Business op dinsdag 16 april a.s. Tijdens deze dag staan zakenauto's centraal. 

Wat houdt het in?
U rijdt op dinsdag 16 april gedurende vier testritten naar verschillende locaties in de regio. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. Aan het einde van de dag heeft u minstens vier voertuigen uitgebreid kunnen 'proeven'. Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van de geteste auto op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die in Rivierenland Business zullen worden gepubliceerd. Naast het rondrijden in de nieuwste modellen krijgt u als testrijder ook uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken.

Programma
12.00 uur Ontvangst met lunch bij startlocatie Brasserie Nu Kerk-Avezaath.
13.00 uur Start testritten 
17.00 uur Afsluitende borrel bij Herberg De Zoelensche Brug

Aanmelden als testrijder  
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Bent u directeur/eigenaar of heeft u een managementfunctie? Of bent u op zoek naar een zakenauto en gevestigd in Rivierenland? Dan kunt u zich aanmelden via onze website. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk of model? Geef dit dan aan op het formulier.

Interesse om uw automerk of locatie te promoten?
Wilt u als dealer uw auto ter beschikking stellen en gedurende de testdag in ontspannen sfeer uw merk presenteren aan een groep geÏnteresserde ondernemers uit de regio? Dan is de Zakenautotestdag voor u zeker interessant. Ook zijn we voor de testdag nog op zoek naar een locatie die tijdens de tussenstop uitgebreid de kans krijgt om zich te profileren.
Neem voor meer informatie contact op met media-adviseur Marie-Louise van Heeckeren:
E: marie-louise@vanmunstermedia.nl 
T: 024-3738505

Updates
De komende tijd zullen er op de website regelmatig updates worden geplaatst met betrekking tot dit netwerkevenement. Houd dus de website in de gaten of volg ons op Facebook!

Deze testdag wordt u aangeboden door Rivierenland Business. Heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact op met Marie-Louise van Heeckeren via marie-louise@vanmunstermedia.nl / 024-3738505
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement