Nieuws

29-10-2019 12:32

Talent Event Rivierenland, met medewerking van topschaatser Jochem Uytdehaage

De arbeidsmarkt is krap in Rivierenland. Er is genoeg werk, iedereen is nodig en er zijn te weinig geschikte krachten om het werk uit te voeren. Bent u directeur, leidinggevende, personeelsmanager, recruiter en heeft u moeite met het vinden en behouden van goede arbeidskrachten? Om,- bij en herscholing, een gezonde werkvloer en duurzame inzetbaarheid, daar gaat het om. Kom naar het Talent Event op dinsdag 5 november en laat u informeren, inspireren en motiveren over deze actuele onderwerpen. Topschaatser en meervoudig Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage heet u welkom.

Ruim 50 workshops en presentaties
Maak een keuze uit ruim 50 praktische workshops en inspirerende presentaties. Van powersessies over een gezonde levensstijl, nieuwe vormen van recruitment, vitaal vakmanschap, leven lang ontwikkelen, duurzame inzetbaarheid, werk-privé balans tot informatie over het oplossen van laaggeletterdheid in uw bedrijf. En natuurlijk is er ook aandacht voor de match en ontmoet u werkzoekenden (misschien wel uw nieuwe medewerker) in het First dates café en kunt u uw openstaande vacatures delen. Bekijk het volledige programma en schrijf nu in www.talenteventrivierenland.nl

Gezonde Werkvloeren Rivierenland
Ben je fit, dan zet je de beste prestaties neer. Niet alleen in de sport, maar ook in het bedrijfsleven. Werkgevers met een gezonde werkvloer spelen het beste in op het steeds sneller veranderende werk. Hoe draagt u bij aan de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers? Hoe creëert u een gezonde werkvloer? Deze vragen worden op een pakkende manier beantwoord tijdens het Talent Event Rivierenland.

Het Talent Event Rivierenland; kansen voor iedereen

Op zoek naar een nieuwe baan?
Ook voor werkzoekenden zijn er volop kansen! Ben je op zoek naar werk of een andere baan? Laat je inspireren! Je kunt verschillende workshops volgen, meedoen met het First dates café en op het beleefplein van alles uitproberen. Proef, beleef en ervaar hoe jij het verschil kan maken op de arbeidsmarkt en kans maakt op die fantastische baan. Ben jij er bij? 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement