Nieuws

07-11-2019 10:58

Leer hoe goed benutten van data de start kan zijn voor innovatie tijdens Aspect Connext!

De wereld kan niet meer zonder Informatie, Communicatie en Technologie, oftewel ICT. Sterker nog, deze elementen zijn prominenter dan ooit aanwezig in het dagelijkse leven. Ook op de werkvloer groeit de hoeveelheid data enorm vanwege digitalisering. Dat biedt kansen, mits de informatie op de juiste manier wordt geduid en gekanaliseerd. Aspect ICT treedt graag op als verbindend element voor het creëren van een optimale bedrijfsvoering.

Voor een zetje in de goede richting vindt op donderdag 21 november de tweede editie van Aspect Connext plaats, aan de Handelsstraat 4 in Hardinxveld-Giessendam. Tijdens het evenement worden ondernemers meegenomen in de ontwikkelingen op het gebied van ICT. Wellicht komen er onderwerpen voorbij die nu nog niet zo spelen binnen de organisatie, maar in de toekomst wel van invloed zullen zijn op de bedrijfsvoering. Wat nu nog onvoorstelbaar lijkt, kan binnen afzienbare tijd immers de realiteit van de dag zijn. Daarom is gekozen voor het thema ‘data, de start voor innovatie’.

Structureren van informatie

Cijfers liegen niet. De afgelopen twee jaar is meer data geproduceerd dan in de hele geschiedenis van de mens. De term die gepaard gaat met de exponentiële groei van data noemen we Big Data. Het is de hoeveelheid nu nog veelal ongestructureerde data die juist veel kansen biedt. Nieuwe technologieën, zoals Kunstmatige Intelligentie, Machine Learning en Block Chain zijn allemaal gebaseerd op data en bieden veel perspectief voor de toekomst. Het structureren van data is essentieel om met de genoemde technologieën aan de gang te gaan. Tijdens Aspect Connext worden handvatten geboden.

Gastspreker Gregory Sedoc

Het goed benutten van data is niet alleen op de werkvloer van belang, maar ook binnen de topsport. Voormalig topatleet Gregory Sedoc, die Europees kampioen hordelopen werd en drie keer deelnam aan de Olympische Spelen, vertelt op 21 november daarom op inspirerende wijze over zijn ontwikkeling in de sportwereld, het verleggen van grenzen en zijn ervaringen met het gebruik van data in de sport. Dat laatste bleek essentieel voor Gregory’s succes. Door zijn trainingsmethode te baseren op data, heeft hij zijn prestaties continu kunnen verbeteren. Hij zal dan ook de link leggen tussen de inzichten die hij kreeg via data en de acties die hij hierop nam om te zorgen voor een beter resultaat. Ondernemerschap is ook topsport. Wat doet u nu al met data of welke rol zal data in de toekomst voor uw bedrijfsvoering gaan betekenen? Op laagdrempelige wijze worden aanwezigen hier tijdens Aspect Connext over geïnformeerd.

Borrel &Bites

Ook deze editie van Aspect Connext staat in het teken van persoonlijk contact. Aspect ICT nodigt bezoekers daarom van harte uitnodigen om na de presentatie gezellig na te praten met aanwezigen en desgewenst met medewerkers dieper op de materie in te gaan.Tijdens de borrel zal brouwerij De Blauwe IJsbeer aanwezig zijn met een aantal mooie speciaalbieren. Uiteraard worden er ook andere dranken geserveerd. Daarnaast zal de catering diverse smakelijke bites serveren. Hierbij is rekening gehouden met een gevarieerd aanbod aan gerechten. Komt u ook? Aanmelden kan via: www.aspect-ict.nl/aspectconnext2

Programma

* 15.45u Ontvangst
* 16.00u Welkomstwoord
* 16.15u Gastspreker Gregory Sedoc
* 17.15u Borrel &Bites
* 20.00u Afsluiting


 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement