Nieuws

06-04-2020 14:33

Hulp bij online ondernemen

Online ondernemen is nu belangrijker dan ooit. Van een online werkomgeving waar alle collega’s bij kunnen tot aan live webinars of online webshops. Weet u nog niet hoe online ondernemen de komende tijd kan bijdragen aan uw organisatie? Adecon zet haar expertise graag in en biedt gratis online adviesgesprekken.

Een uitstekend voorbeeld van online ondernemen in de huidige tijd is de webinar omgeving van Haagse Beek, die Adecon afgelopen week heeft ontwikkeld. Iedere werkdag zendt Haagse Beek vier webinars van verschillende sprekers live uit voor de frontwerkers en thuiszitters. Op de website kunnen alle komende webinars worden bekeken. Daarnaast worden de webinars aangekondigd in mailings en op social media, kunnen bezoekers via een integratie met Mollie doneren en met één klik op de knop opent de webinar vervolgens in Zoom.

Een online pop-up store biedt lokale winkeliers de mogelijkheid om klanten ook buiten de winkel om te kunnen bedienen. Zo hebben wij voor kledingwinkel Janine Mode uit Beneden-Leeuwen de afgelopen dagen gewerkt aan het ontwikkelen van een webshop. Een dergelijke webshop kan binnen enkele dagen online staan.

Bent u op zoek naar een manier om efficiënter vanuit huis te werken? Voor Constabiel hebben we Adecon Manager, het online CRM systeem van Adecon, ingericht. Hiermee kunnen zij nu online taken beheren, projecten managen, uren registreren en afspraken inplannen. Wij ondersteunen u graag bij een snelle inrichting van uw online CRM omgeving.

Wilt u meer doen met internet? Plan een gratis online adviesgesprek in of bel ons op 0487 - 59 50 59.

Of kijk op https://adecon.nl/ voor meer informatie.




 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by