Nieuws

23-04-2020 16:04

Komende editie: cybersecurity, financieel management en thuiswerken

Ook het mkb is in rep en roer, maar Rivierenland Business zit zeker niet stil! In de juni editie besteden we uitgebreid aandacht aan de volgende onderwerpen:

Cybersecurity
Nu veel personeelsleden thuis werken en vaker gebruikmaken van privéfaciliteiten zoals eigen laptop en internetverbinding, lopen organisaties flink risico om slachtoffer te worden van cybercrime. Vaak zijn er vanuit de organisatie wel maatregelen tegen bijvoorbeeld ransomware genomen, maar dat komt vooral neer op traditionele IT-security, met name back-up en antivirus. Ondertussen evolueren de vormen van cybercrime door.

Financieel management
In deze onzekere tijden zijn ondernemers meer dan ooit gebaat bij een goede administratie, optimaal gebruik van belastingaftrek, inzicht in kostenposten en het realiseren van kostenbesparingen. Ook het verkrijging van een financiering voor bijvoorbeeld investering en innovatie is nu lastiger dan ooit. We willen graag diverse specialisten aan het woord laten die mkb-ondernemers adviseren in de meest brede zin van het woord.

Thuiswerken
Veel werknemers werken noodgedwongen thuis. Met een laptop, een telefoon en een goede internetverbinding zou je een heel eind moeten komen, maar er komt toch meer bij kijken. Is de thuiswerkplek egronomisch wel in orde? Ben je meer of juist minder productief? Moet je af en toe even sparren met een coach om alles op een rijtje te zetten? Werkt het overleg middels videobellen goed genoeg?

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by