Nieuws

30-04-2020 16:44

Jonge horeca-ondernemer brengt betaalbare schermen voor 1,5 meter bedrijfsleven op de markt

Horeca-ondernemer Joeri Salet (27) brengt vanaf deze week betaalbare transparante PVC schermen op de markt, genaamd Transparante Schermen. Op die manier kunnen bedrijven zich aan de 1,5 meter maatregel houden, die hoogstwaarschijnlijk ook na 20 mei van kracht zal blijven. Salets idee kwam voort uit de noodzaak om voor al zijn horeca-zaken plexiglas schermen aan te schaffen, deze zijn echter zwaar en zeer kostbaar. Daarnaast zijn aanbieders niet transparant over de aanschafprijs, wat tot irritatie leidde in een al onzeker periode.

Materiaal
Doordat ieder bureau, kassablok, of tafel verschillend is, is het niet vanzelfsprekend dat er een plexiglas-plaat naast kan staan of dat het aan het plafond bevestigd kan worden. PVC is daarentegen veel lichter en wendbaarder. Het materiaal is gemakkelijk te reinigen en zelf bij te snijden.

Betaalbaar
PVC is tot 50% goedkoper dan plexiglas en Transparante Schermen zijn al verkrijgbaar vanaf € 42,50 voor een afmeting van 120 x 60cm.

Multi purpose
De schermen zijn breed inzetbaar, van horeca, tot kantoren en retail, maar ook in het openbaar vervoer en andere publieke ruimten.

Transparante Schermen zijn verkrijgbaar via www.schermshop.com


 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by