Nieuws

19-05-2020 16:31

Veilig verblijven in de 1.5 meter accommodaties van Groepen.nl

Sinds de laatste persconferentie van premier Mark Rutte kunnen we allemaal eindelijk weer vooruit kijken. De basismaatregelen omtrent het Coronavirus is het nieuwe ‘normaal’ geworden en daar zijn Groepen.nl met haar verhuurders goed op voorbereid met de 1.5 meter accommodatie. 

Samen met Thomas van Kleef (ZeeVELD) is Groepen.nl gaan kijken hoe we van een onmogelijke situatie een nieuw en creatief uitgangspunt konden maken. Wat kan Groepen.nl doen als aanbieder van groepsaccommodaties om gasten op een een veilige manier te kunnen ontvangen? Het was eigenlijk alleen een kwestie van meten en markeren. De stoelen staan nu op gepaste afstand van elkaar; op de tafels zijn stickers geplakt die aangeven waar je kunt gaan zitten en per huishouden is er een eigen badkamer toegewezen. Natuurlijk is er ook gedacht aan desinfecterende gel en papieren handdoekjes. Dit is vastgelegd op video en tijdens een webinar zijn er nog extra tips gegeven. De positieve reacties stroomden binnen en veel verhuurders zijn direct aan de slag gegaan.

Inmiddels zijn door deze aanpassingen de meeste accommodaties ingericht conform de nieuwe richtlijnen en zijn er genoeg mogelijkheden om Nederlanders in eigen land een mooi en veilig verblijf te kunnen verzorgen. De eerste resultaten zien er zeer hoopgevend uit!

Over Groepen.nl 
Met meer dan 900 groepsaccommodaties in o.a. Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl marktleider in de verhuur van accommodaties voor grote en kleine groepen. Een familiereünie, vriendenweekend of zakelijke bijeenkomst: Groepen.nl bezorgt de mooiste tijd voor elkaar momenten. 

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement