Nieuws

23-11-2020 11:00

Een nieuwe trend in de evenementenbranche

Het is inmiddels alweer november, de periode waarin de herfst zijn intrede doet en de kou langzamerhand ons land binnenkomt. Traditioneel gezien is dit de periode waarin de evenementenbranche zijn laagseizoen ingaat. Door Covid-19 is de evenementenbranche echter zwaar getroffen, waardoor dit geen normaal jaar is. We hebben geen gebruikelijk hoogseizoen kunnen draaien waardoor het overleven op de langere termijn steeds lastiger wordt. Kortom, deze winter is essentieel voor de evenementenbranche. Maar hoe biedt je events aan in een traditioneel laagseizoen waarin ook ontzettend weinig mogelijk is? 

Het antwoord op deze vraag is: ‘online events’. Het fenomeen online events bestond al, maar dankzij de coronacrisis is dit in een flinke stroomversnelling gekomen. Offline kunnen we helaas even niet samenkomen, dus doen we dat online! Net als de traditionele events kunnen online events voor allerlei doelen worden ingezet. Of het nu gaat om een online meeting met een strakke regie, een online teambuilding game waarbij samenwerken van belang is of gewoon ontspanning/fun. Zo hebben wij bijvoorbeeld een online teambuilding game ‘Moviebusters’, een online escape game ‘Save Arnhem’ en een supergave online ‘Muziek Bingo’. Hou je het toch liever zakelijk dan kunnen wij een online meeting van a tot z regelen. Naast de arrangementen bieden we ook verschillende aanvullende pakketten aan. Denk bijvoorbeeld aan een compleet verzorgde borrelbox met heerlijke hapjes en drankjes. Deze box wordt voor het event bezorgd bij de deelnemers thuis.

Met het oog op de aankomende feestdagen hebben we nu ook een aantal events ontwikkeld speciaal voor Kerst. Het lijkt erop dat de kerstborrels en familie-etentjes dit jaar niet door kunnen gaan zoals we gewend zijn. Speciaal hiervoor hebben we daarom een kerstversie ontwikkeld van de online ‘Muziek Bingo’ en ons online teambuilding spel ‘Moviebusters’. Wat ons betreft een uitstekend alternatief. Speciaal voor de feestdagen hebben we ook een kerstborrelpakket gemaakt.

We hebben inmiddels meerdere leuke events mogen organiseren en we verwachten dat dit richting het einde van het jaar alleen maar meer wordt. Het hoogtepunt tot nu toe was toch wel het organiseren van een online bedrijfsuitje voor 300 personen.  Zij kozen voor het online uitje ‘Moviebusters’ in combinatie met een borrelpakket deluxe. Volgens de organisatie was het een zeer geslaagd bedrijfsuitje en hebben alle deelnemers het naar hun zin gehad. 

www.hollandevenementengroep.nl



 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by