Testverslagen

Magazines | Rivierenland Business nummer 3 2016

BMW 2-serie Cabrio

Dealer: Story Waardenburg B.V

Afgevaardigde tijdens testdag: Thomas Alberts

Wilma Nedermeijer: "Wat een geweldige auto en wat een ervaring. Ik kom woorden te kort. Eigenlijk is alles super. Als ik het geld had, is deze BMW vanwege het uiterlijk en rijcomfort mijn eerste keuze. Deze BMW krijgt van mij een dikke 10!"

Eva Sirag: "Een lekkere sportieve auto die snel optrekt en veilig aanvoelt. Het zitcomfort is uitstekend met goed verstelbare stoelen."

Carolien van Zomeren: "Echt een auto voor de liefhebber van sportieve auto's. Lekker snel en comfortabel. Helaas is deze BMW geen optie omdat deze voor mij niet praktisch is voor een gezin met kinderen."

Yvonne van Os: "Het rijden met deze BMW is een geweldige ervaring. De auto heeft een super stabiele wegligging en beschikt over zeer comfortabele stoelen met een prima uitrusting zoals navigatie. Zijn prijs is gezien de luxe uitvoering zijn geld volledig waard."

Annemiek Krielaart: "Het is een auto waarmee je voor de dag kunt komen. De prijs kwaliteitverhouding is top. Een auto die qua uitstraling wel op mijn oprit zou passen."

Specificaties

Merk: BMW

Model:2-serie Cabrio

Type: 220i M-Sport

Transmissie: Handmatig

Cilinderinhoud: 1997 cc

Vermogen: 184pk

Koppel: 270nm

Verbruik: verbruik gecombineerd 6.8 l/100km

Acceleratie: 7,5 seconden (0-100)

Topsnelheid: 231 km/h

Uitrusting:High Executive, Windscherm, 18'' velgen,

metallic lak

Verkoopprijs: ? 57.978,-

Leaseprijs : ? 459,- euro

per maand (excl. BTW)

Vanaf Prijs: ? 38.115,-

Informatie:

www.story-waardenburg.nl

women on wheels testdag

"Een gave BMW die soepel rijdt en comfortabel is."

MINI Clubman

Ineke Derksen: "Een geweldige sportieve auto met een comfort die past bij mijn rijstijl. De prijs vind ik best meevallen. Ik had gedacht dat deze wagen duurder zou zijn. Daarvoor krijg je een auto die voor velerlei zaken inzetbaar is. Ik zie deze Clubman wel als mijn toekomstige zakenauto."

Cindy Smits: "Zelf rij ik al langer een Mini Cooper S. Deze Mini Clubman heeft me aangenaam verrast. Een sportieve auto met een goede wegligging tegen een prijs die me erg meeviel. Gezien de sportieve uitstraling en leuke looks, staat deze wagen hoog op mijn lijstje."

Monique Koopmans: "Niet alleen een leuke auto om te zien, maar ook het rijgedrag sprak me erg aan. Het zitcomfort is goed. Zelf vind ik de kleinere ietsje leuker, maar dit is ook wel echt een hebbedingetje."

Monique van Ringelenstein: "Deze Clubman biedt veel comfort en is qua ruimte groter dan ik dacht. De navigatie werkt naar behoren. De prijs is in verhouding met de luxe, het uiterlijk en het comfort en last but not least een prettig rijgedrag."

Annemiek Krielaart: "Ik was erg gecharmeerd van de mooie sportieve uitstraling en dito interieur. Ook de stoelen zitten heerlijk zelfs voor lange mensen. Een auto die ik zo zou kopen."

Specificaties

Merk: MINI

Model: Clubman

Type: Cooper

Transmissie: Handmatig

Cilinderinhoud: 1499 cc

Vermogen: 136 pk

Koppel: 220 Nm

Verbruik: verbruik gecombineerd 5.3 l/100km

Acceleratie: 9,1 seconden (0-100)

Topsnelheid: 205 km/h

Uitrusting: Chili, Serious Business,

18'' velgen, metallic lak

Verkoopprijs:? ? 37.120,-

Leaseprijs: ? ? 299,- euro

per maand (excl. BTW)

Vanaf Prijs: ? 24.490,-

Informatie:

www.story-waardenburg.nl

"Een geweldige sportieve auto met een comfort die past bij mijn rijstijl."

Citroën DS3

Dealer: Visscher Autobedrijven

Afgevaardigde tijdens testdag: Mark Boeding

Patricia Eggebeen: "Een sportief en pittig autootje met een modern ogend dashboard. Het comfort voorin is goed met lekkere stevige stoelen. De navigatie en de achteruitrijcamera functioneerden helder en duidelijk. Met deze auto krijg je een leuke, sportieve uitziende auto. Ideaal voor een vrouw alleen."

Eva Sirag: "Een sportieve auto die gemakkelijk schakelt en snel optrekt. Over de hele linie is deze Citroën fraai afgewerkt. Het zitcomfort is des Citroën. De prijs is in verhouding met de kwaliteit. Een auto die gezien zijn sportieve uiterlijk en zijn niet al te grote formaat, op mijn verlanglijstje staat."

Monique van Ringelenstein: "Als ik een auto koop, heb ik drie wensen: lekkere stoelen, sportief uiterlijk en een motor met pit. Aan alle drie wensen voldoet deze Citroën. Voor de prijs krijg je een auto die goed optrekt, lekker rijdt en goed op de weg ligt."

Riejanne Verhoeks: "Ik zou deze DS3 willen kwalificeren als leuk, sportief en trendy. De auto heeft een prettig comfort, wat ik wel gewend ben van Citroën. De uitrusting is compleet met een top navigatiesysteem en een handige achteruitrijcamera. Vanwege zijn sportiviteit en snelheid is deze auto zijn aanschaf dik waard."

Specificaties

Merk: Citroën

Model: DS3

Type: Sport Chic 1.2 pure tech

Transmissie: 6-bak

Cilinderinhoud: 1199

Vermogen: 130 pk

Koppel: 230Nm/1750 rpm

Verbruik: 1 op 22,2

Acceleratie: 0-100 in 8,9 sec

Topsnelheid: 204 km/u

Uitrusting : blancnacre metallic, leer, navigatie

Verkoopprijs: ? 26.090,-

Private lease: ?? 442,03

financiering: ? ? 786,96

Vanaf Prijs: ? 17.890,-

Informatie: www.visscher.nl

"De afwerking is erg mooi

en de auto heeft een

prima comfort."

Peugeot iOn

Ineke Derksen: "Een leuke auto die verrassend veel ruimte en comfort biedt. Zelfs achterin was er genoeg ruimte voor de inzittenden. Qua aanschaf wat hoger in prijs, maar daar staat tegenover dat de bijtelling fiscaal aantrekkelijk is."

Wilma Nedermeijer: "Een top auto op alle fronten. Wat me vooral in deze auto aantrekt is zijn rustig rijgedrag, stil en milieuvriendelijk. Mijn volgende auto wordt zeker een elektrische."

Eugenie Willemse: "Elektrisch rijden is super. Zeker in combinatie met een automaat. Uiteraard snap ik dat deze auto niet goedkoop is en wacht nog even af. Het deelconcept vind ik overigens wel interessant."

Annette Lelieveld: "Het comfort is zoals je van een Franse auto kunt verwachten; lekker comfortabel. Het is een auto die goed is voor het milieu en dat is me veel waard."

Cindy Smits: "Toen ik deze iOn voor het eerst zag, dacht wat een kleine auto. Eenmaal ingestapt, was ik verbaasd over de ruimte, zelfs achterin. Met deze toch wel betaalbare auto met klasse stoelen en goede steun in de rug, zie ik mezelf al lekker zoeven over de weg."

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: iOn

Type: Active

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: n.v.t. electromotor,100% electrisch

Vermogen: 64 pk

Koppel: 196 Nm

Actieradius in km: 150

Acceleratie: 0-100 in 15,9 sec

Topsnelheid: 130 km/u

Uitrusting: metallic lak,

Verkoopprijs: ? 21.995,-

Vanaf Prijs: ? 21.995,-

Informatie: www.visscher.nl

Dealer: Visscher Autobedrijven

Afgevaardigde tijdens testdag: Jos Emons

"Elektrisch rijden is super. Zeker in combinatie met

een automaat."

Fiat 500 Cabrio

Karin van Wijngaarde: "Als je deze schattige Fiat Cabrio op een afstand ziet staan, dan ben je gelijk verliefd. Voor mij persoonlijk is deze auto iets aan de kleine kant."

Laura Post: "Een snoezig autootje dat lekker rijdt en stabiel op de weg ligt. Op het comfort heb ik niks aan te merken, dit is gewoon goed. De parkeersensoren werken prima maar zijn wel gevoelig. Voor de prijs en uitstraling zou ik zeggen, pak maar in."

Janet Meier: "Wat een geweldige auto en wat een mooi interieur met al zijn kleuren. Het comfort is prima. En de navigatie werkt naar behoren. Voor de prijs krijg je een lekker pittige auto."

Eugenie Willemse: "Wat mij is bijgebleven tijdens de rit is dat het een leuke auto is en dan bedoel ik zowel binnen als buiten!"

Monique Koopmans: "Zonder meer een auto die er moppig uitziet. Maar wel iets aan de kleine kant. Achterin heb je iets minder plek, maar kinderen passen zeker achterin."

Riejanne Verhoeks: "Een erg leuke en sportieve wagen die er trendy uitziet. Echt een vrouwenauto. Voor de rest een comfortabele auto die ook uitgerust is met een volwaardig navigatiesysteem. Echt een toffe auto voor erbij."

Specificaties

Merk: Fiat

Model: 500C

Type: Cabrio lounge 1.2

Transmissie: 5-bak

Cilinderinhoud: 1242

Vermogen: 69 pk

Koppel: 102 Nm

Verbruik:1 op 23,3

Acceleratie: 14,8 sec

Topsnelheid: 160 km/u

Uitrusting: zwart metallic, leder,

Verkoopprijs: ? 19.795,-

Private lease: ? 372,76

Financiering: ? 461,22

Vanaf Prijs: ? 17.995,-

Informatie: www.visscher.nl

"Als je deze schattige Fiat

op een afstand ziet, dan ben je gelijk verliefd."

Peugeot 208 Blue Line

Monique van Ringelenstein: "Alles klopte: het comfort, navigatie, geluidssysteem evenals de prijs. Ik denk er nog even over na om deze auto aan te schaffen."

Yvonne Keersmaekers: "Over het rijgedrag van deze Peugeot was ik erg tevreden. De auto trekt goed en stuurt lekker. De stoelen zitten comfortabel en zijn mooi afgewerkt. En wat betreft beenruimte hebben we niet te klagen."

Laura Post: "Een prima auto met een onmiskenbaar Peugeot rijgedrag en comfort. De navigatie was prima en duidelijk."

Jiska van der Ven: "Mooie compacte auto waar alles op en aan zit. En gezien de bijtelling zeker een optie is. Hij brengt je op een milieuvriendelijke wijze van a naar b."

Karin van Wijngaarden: "Als ervaringsdeskundige, ik heb in het verleden een Peugeot RCZ gereden, is deze 208 gewoon een goede auto."

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: 208

Type: Blue Lease Executive 1.6 HDi

Transmissie: 5-bak

Cilinderinhoud: 1560

Vermogen: 100 pk

Koppel: 254 Nm/1750 rpm

Verbruik: 1:27

Acceleratie: 10,7 sec

Topsnelheid: 187 km/u

Uitrusting: blancnacre metallic, navigatie, half leder

Verkoopprijs: ? 19.840,-

Private lease: ? 435,28

Financiering: ? 592,26

Vanaf Prijs: ? 16.760 (benzine)

Informatie: www.visscher.nl

"Mooie compacte

auto waar alles op

en aan zit."

Audi A4 Limousine

Dealer: Audi De Waal Geldermalsen

Afgevaardigde tijdens testdag: Stijn Borgers

Cindy Smits: "De proefrit met de Audi A4 is mij goed bevallen. De auto rijdt lekker en ligt rustig op de weg. Aan de binnenkant is de auto mooi afgewerkt. Met een zitcomfort dat comfortabel is. De uitrusting is compleet met een duidelijk navigatiescherm. Wel een dure auto, maar dat is die wel waard."

Eva Sirag: "Wat een super rijgedrag en comfort! De navigatie mag wat mij betreft ietsje duidelijker, de achteruitrijcamera is top!"

Annette Lelieveld: "In deze Audi is het plezierig rijden en de auto voelt ook degelijk aan. Om de navigatie in te stellen, vergde wat tijd. Maar dan krijg je wel een duidelijk en helder scherm voor je."

Patricia: Eggebeen: "Een auto met een klassieke uitstraling en een retro afwerking. De auto voelt heel veilig en degelijk aan. Het comfort is goed. De achteruitrijcamera werkt uitstekend."

Vera de Haan: "Op het eerste gezicht een auto die zeer representatief oogt. De wagen heeft een echte retrolook. Pluspunt is absoluut het rijcomfort en de hoge snelheid die de auto kan halen."

Specificaties

Merk: Audi

Model: A4

Type: 2.0 TDI Ultra 150 PK

Transmissie: S-tronic (Automaat)

Cilinderinhoud: 1968

Vermogen: 150 PK

Koppel: 320 NM

Verbruik: 3,9 op 100 km.

Acceleratie: 8,7 sec.

Topsnelheid: 210 km/h

Uitrusting (speciale:

MMI navigatie plus met MMI Touch

Audi virtual cockpit, Audi connect, Assistentiepakket Tour, Assistentiepakket City en Parking,

Verkoopprijs: ? 51.420,-

Leaseprijs : ? 649 euro per maand (excl. BTW) op basis van:

Audi A4 1.4 TFSI 150 PK handgeschakeld (full operational o.b.v. 20.000 p/jr, 4 jaar, excl. BTW)

Vanaf Prijs: ? 36.310,-

Info: www.dewaalautogroep.nl

"Wat een super

rijgedrag en comfort! "

Volkswagen Tiguan

Monique van Ringelenstein: "In één woord een fantastische auto met een prima zitcomfort. Bijzonder vond ik de navigatie op 2 schermen. Ook de achteruitrijcamera functioneert zoals het hoort."

Yvonne van Os: "Wat een degelijke en stabiele wegligging biedt deze Tiguan. Hij heeft een fijne hoge instap en lekkere solide stoelen. Hij kost wat, maar daar staat veel comfort, een stabiele wegligging en veel overzicht tegenover."

Annemiek Krielaart: "Een aanrader, deze SUV. Hij ziet er prachtig uit en rijdt fantastisch. Het zitcomfort mag er eveneens zijn. De auto is van allerlei opties voorzien zoals de navigatie die gemakkelijk is in te stellen. Verder is het automatisch inparkeren een pluspunt evenals het automatisch openen van de achterklep. Ik ben erg te spreken over het head-up display op het dashboard dat de snelheid en navigatie weergeeft."

Carolien van Zomeren: "Wat een comfortabele auto met veel ruimte die bovendien van alle gemakken is voorzien. Ik heb heerlijk gereden, lekker zittend in de comfortabele stoelen. De navigatie met 2 schermen sprak me erg aan. Vooral het schermpje op de voorruit. Deze Tiguan biedt voor zijn prijs veel auto."

Specificaties

Merk: Volkswagen

Model: Tiguan

Type: 2.0 TSI DSG Highline

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1984

Vermogen: 180 PK

Koppel: 320 NM

Verbruik: 7,4 L op 100 km.

Acceleratie: 7.7 sec. naar 100 km/u

Topsnelheid: 208 km/h

Uitrusting: Navi Discover Pro, inparkeerassistent, Head-up display, Side Assist (dodehoeksensor), Verkeerbordenherkenning

Verkoopprijs: ? 52.650,-

Leaseprijs : ? 445 euro

per maand (excl. BTW)

Vanaf Prijs: ? 28.790,-

Informatie:

www.dewaalautogroep.nl

Dealer: De Waal Autogroep

Afgevaardigde tijdens testdag: Stijn Borgers

"De Tiguan ziet er prachtig uit en rijdt fantastisch."

delen:
Rivierenland Business nummer 1 2024
 
Rivierenland Business nummer 6 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2023
 
Rivierenland Business nummer 4 2023
Rivierenland Business nummer 3 2023
 
Rivierenland Business nummer 2 2023
 
Rivierenland Business nummer 1 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2022
Rivierenland Business nummer 4 2022
 
Rivierenland Business nummer 3 2022
 
Rivierenland Business nummer 2 2022
 
Rivierenland Business nummer 1 2022
Rivierenland Business nummer 4 2021
 
Rivierenland Business nummer 3 2021
 
Rivierenland Business nummer 2 2021
 
Rivierenland Business nummer 1 2021
Rivierenland Business nummer 4 2020
 
Rivierenland Business nummer 3 2020
 
Rivierenland Business nummer 2 2020
 
Rivierenland Business nummer 1 2020
Rivierenland Business nummer 6 2019
 
Rivierenland Business nummer 5 2019
 
Rivierenland Business nummer 4 2019
 
Rivierenland Business nummer 3 2019
Rivierenland Business nummer 2 2019
 
Rivierenland Business nummer 1 2019
 
Rivierenland Business nummer 6 2018
 
Rivierenland Business nummer 5 2018
Rivierenland Business nummer 4 2018
 
Rivierenland Business nummer 3 2018
 
Rivierenland Business nummer 2 2018
 
Jaarbeurs Special 2018
Rivierenland Business nummer 1 2018
 
Rivierenland Business nummer 6 2017
 
Rivierenland Business nummer 5 2017
 
Rivierenland Business nummer 4 2017
Rivierenland Business nummer 3 2017
 
Rivierenland Business nummer 2 2017
 
Rivierenland Business nummer 1 2017
 
Rivierenland Business nummer 6 2016
Rivierenland Business nummer 5 2016
 
Rivierenland Business nummer 4 2016
 
Rivierenland Business nummer 3 2016
 
Rivierenland Business nummer 2 2016
Rivierenland Business nummer 1 2016
 
Rivierenland Business nummer 6 2015
 
Rivierenland Business nummer 5 2015
 
Rivierenland Business nummer 4 2015
Rivierenland Business nummer 3 2015
 
Rivierenland Business nummer 2 2015
 
Rivierenland Business nummer 1 2015
 
Rivierenland Business nummer 6 2014
Rivierenland Business Tiel special
 
Rivierenland Business nummer 5 2014
 
Rivierenland Business nummer 4 2014
 
Rivierenland Business nummer 3 2014
Rivierenland Business nummer 2 2014
 
Rivierenland Business nummer 1 2014
 
Rivierenland Business nummer 6 2013
 
Gorinchem Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 5 2013
 
Rivierenland Business nummer 4 2013
 
Rivierenland Business nummer 3 2013
 
Neerijnen Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 2 2013
 
Rivierenland Business nummer 1 2013
 
Zaltbommel Business Special 2013
 
Geldermalsen Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 6 2012
 
Rivierenland Business nummer 5 2012
 
Rivierenland Business nummer 4 2012
 
Rivierenland Business nummer 3 2012
Rivierenland Business nummer 2 2012
 
Rivierenland Business nummer 1 2012
 
Rivierenland Business nummer 6 2011
 
Zederik Business Special 2011
Maas en Waal Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 5 2011
 
Rivierenland Business nummer 4 2011
 
Rivierenland Business nummer 3 2011
Rivierenland Business nummer 2 2011
 
Buren Business Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 1 2011
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by