Artikel

04-12-2023 14:25

Opening daglicht-fotostudio SKYLAR in Tiel

Begin november was de officiële opening van SKYLAR in Tiel. De creatieve ruimte is onderdeel van de nieuwe vestiging van brandingbureau Goud & Kobalt. Jamie Mansveld, mede-oprichter: “Eindelijk hebben we een plek gevonden waar we al onze creatieve ideeën in kwijt kunnen. Wat voorheen een magazijn was, hebben we in 2 maanden weten om te toveren tot een Instagramwaardige studio waarin elk beeld naar een hoger niveau getild wordt.” Thomas Kristian Teerink, mede-oprichter: “De 4,5 meter hoge ramen zorgen voor een lichtinval waar je bij wegdroomt. Zeker als de zon laag staat! We hebben de studio ingericht met verschillende designmeubels en backdrops. Een divers, maar matchend geheel dat geschikt is voor inspirerende productfotografie, portretten, fashion shoots en nog veel meer.”

Het ondernemersduo heeft zich bij het ontwerpen van SKYLAR laten inspireren door aerodynamica. Denk aan wind, luchtdruk, wolken en de wereld van de luchtvaart. Dit vind je overal terug, van de merknaam tot aan de verftechniek op de vloer. 

Ze wilden meer dan alleen een studio creëren; ze wilden een omgeving maken die inspireert. En dat is precies wat ze hebben bereikt. De ruimte blijft boeien, en elke hoek biedt weer nieuwe mogelijkheden.
De combinatie van doordacht ontworpen ruimte en inspirerende rekwisieten maakt SKYLAR niet alleen een plek voor fotografie, maar ook een broedplaats voor artistieke innovatie. Een plek waar grenzen worden verlegd, waar het gewone buitengewoon wordt.
Met deze tweede onderneming dragen Thomas en Jamie weer een stukje bij aan het creatieve business landschap van Rivierenland.

Bekijk de nieuwe studio op www.studioskylar.nl 

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by