Elk jaar organiseert Rivierenland Business drie autotestdagen. De opzet van deze testdagen is simpel: regionale dealers stellen diverse modellen auto's van verschillende merken ter beschikking, regionale ondernemers testen deze wagens uit en schrijven hun bevindingen op. 

Opzet
Na de samenkomst rond 12.00 bij de startlocatie (inclusief lunch) worden er volgens schema testritten gemaakt. We stoppen steeds bij een nieuwe locatie - een horecagelegenheid of een bedrijf - waar de testrijders hun bevindingen noteren en van autosleutels wisselen. De dag wordt afgesloten met een borrel of een bescheiden buffet. Deelnemen aan de testdagen is kosteloos.

Thema's
Onze autotestdagen kennen drie verschillende thema's:  
 
   

 
16 april Zakenautotestdag

Op deze dag testen wij de auto’s naast de diverse rijeigenschappen ook op onder andere zitcomfort, de audio- en video middelen/mogelijkheden en overige luxe zaken
Zodra de merken en modellen bekend zijn zullen wij deze toevoegen.

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
 
   

 
Zomerautotestdag

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe lease-auto, maar weet u eigenlijk nog niet zo goed wat voor model u wilt en welke bijtelling tegenwoordig bij welke auto hoort? De zomereditie van de autotestdag van Rivierenland Business biedt uitkomst!

Tijdens deze autotestdag stellen verschillende dealers diverse actuele modellen ter beschikking die door lezers en relaties van Rivierenland Business getest worden. Denk aan cabrio's en luxe bolides, maar ook elektrische auto's. In editie 3 van Rivierenland Business wordt in tekst en beeld een uitgebreid verslag van deze autotestdag opgenomen. De beoordelingen van de rijders worden gebruikt voor de testverslagen in het magazine. Daarnaast krijgt u uitgebreid de kans om met uw collegatestrijders te netwerken.
 
De testrijders ontvangen wij om 12.00 uur met een goed verzorgde lunch bij een locatie in de regio Rivierenland, waarna om ca. 13.00 uur de uitgestippelde toerritten starten. Via een aantal tussenlocaties wordt rond 17.00 de startplek weer bereikt. Ter afsluiting wordt er nog nageborreld. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden voor deze testdag kan hier
   

 
17 oktober Fun 2 Drive Testdag

Autorijden draait om vervoer, veiligheid en snelheid. Maar ook de funfactor, het rijgedrag en –plezier, speelt vaak een belangrijke rol bij het kiezen van een auto. Omdat smaken enorm verschillen, stellen wij tijdens de Fun2drive Testdag een zeer brede range aan testauto’s ter beschikking. Denk aan cabrio’s en SUV’s maar ook elektrische modellen (die fun zijn voor de portemonnee) en zelfs een oldtimer. Zodra de deelnemende merken en modellen bekend zijn, wordt dit als nieuwsitem op de website gepubliceerd. 

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
   
   

Deelname
De testdagen zijn uitermate geschikt om u te oriënteren op een nieuwe privé- of leasewagen. Bovendien is deelname aan de testdagen kosteloos. Wel willen wij van u weten of u binnen circa een half jaar na de testdag van plan bent een andere auto aan te schaffen. Ook horen we graag van u of u een voorkeur voor een bepaald model of merk heeft. 

Deze testdag wordt u aangeboden door Rivierenland Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met op met Marie-Louise van Heeckeren via telefoonnummer 024-3738505.