Elk jaar organiseert Rivierenland Business diverse autotestdagen. De opzet van deze testdagen is simpel: regionale dealers stellen diverse modellen auto's van verschillende merken ter beschikking, regionale ondernemers testen deze wagens uit en schrijven hun bevindingen op. 

Opzet
Na de samenkomst rond 12.00 bij de startlocatie (inclusief lunch) worden er volgens schema testritten gemaakt. We stoppen steeds bij een nieuwe locatie - een horecagelegenheid of een bedrijf - waar de testrijders hun bevindingen noteren en van autosleutels wisselen. De dag wordt afgesloten met een borrel. Deelnemen aan de testdagen is kosteloos.

Thema's
Onze autotestdagen kennen verschillende thema's:  
 
   

 
Zakenautotestdag augustus 2024 (datum wordt nog bekend gemaakt)

Ja, het is weer zover, noteer maar vast in uw agenda, de Rivierenland Business ZAKENAUTOTESTDAG. Vanaf 2025 gaat de bijtelling van 16% naar 17% voor elektrische auto's tot 30.000 euro (22% bijtelling over het resterende bedrag). Voor auto's met meer dan 1 gram CO2-uitstoot blijft in 2025 het tarief van 22% gelden Vernieuw je wagenpark voor deze datum en ontdek de nieuwste modellen tijdens de Bedrijfswagentestdag. 

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
 
   
Deelname
De testdagen zijn uitermate geschikt om u te oriënteren op een nieuwe privé- of leasewagen. Bovendien is deelname aan de testdagen kosteloos. Wel willen wij van u weten of u binnen circa een half jaar na de testdag van plan bent een andere auto aan te schaffen. Ook horen we graag van u of u een voorkeur voor een bepaald model of merk heeft. 

Deze testdag wordt u aangeboden door Rivierenland Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met op met  Marie-Louise van Heeckeren via 024-3738505 of via marie-louise@vanmunstermedia.nl 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by