Elk jaar organiseert Rivierenland Business drie autotestdagen. De opzet van deze testdagen is simpel: regionale dealers stellen diverse modellen auto's van verschillende merken ter beschikking, regionale ondernemers testen deze wagens uit en schrijven hun bevindingen op. 

Opzet
Na de samenkomst rond 12.00 bij de startlocatie (inclusief lunch) worden er volgens schema testritten gemaakt. We stoppen steeds bij een nieuwe locatie - een horecagelegenheid of een bedrijf - waar de testrijders hun bevindingen noteren en van autosleutels wisselen. De dag wordt afgesloten met een borrel of een bescheiden buffet. Deelnemen aan de testdagen is kosteloos.

Thema's
Onze autotestdagen kennen verschillende thema's:  
 
   

 
Zakenautotestdag 28 april 2022

Ja, het is weer zover, noteer maar vast in uw agenda, de Rivierenland Business AUTOTESTDAG: donderdag 28 april a.s. Iedereen heeft weer zin om naar buiten te gaan, fantastisch dus om op een mooie dag wat ritten te maken met de nieuwste wagens, een hapje en een drankje. Laat u informeren door de importeurs en regionale dealers wat de automarkt op dat moment te bieden heeft. Maak testritten met uw favoriete wagens en geniet van een nuttige en gezellige dag.

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
 
   

 
Green & Fun testdag, DATUM NOG NIET BEKEND

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe lease-auto, maar weet u eigenlijk nog niet zo goed wat voor model u wilt en welke bijtelling tegenwoordig bij welke auto hoort? De Green & Fun testdag van Rivierenland Business biedt uitkomst! LET OP: Datum wordt nog bekendgemaakt!

Tijdens deze autotestdag stellen verschillende dealers diverse actuele modellen ter beschikking die door lezers en relaties van Rivierenland Business getest worden. Denk aan cabrio's en luxe bolides, maar ook elektrische auto's. In Rivierenland Business wordt in tekst en beeld een uitgebreid verslag van deze autotestdag opgenomen. De beoordelingen van de rijders worden gebruikt voor de testverslagen in het magazine. Daarnaast krijgt u uitgebreid de kans om met uw collegatestrijders te netwerken.
 
De testrijders ontvangen wij om 12.00 uur met een goed verzorgde lunch bij een locatie in de regio Rivierenland, waarna om ca. 13.00 uur de uitgestippelde toerritten starten. Via een aantal tussenlocaties wordt rond 17.00 de startplek weer bereikt. Ter afsluiting wordt er nog nageborreld. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden voor deze testdag kan hier
   

 
Mobiliteitsevent Bedrijfswagens DATUM NOG NIET BEKEND

Binnenkort organiseert Rivierenland Business weer een mobiliteitsevent voor bedrijfswagens, Tijdens dit evenement kunt u samen met collega-ondernemers verschillende bedrijfswagen bekijken en testen. Ook zullen er diverse experts aanwezig zijn, zoals bedrijfswageninrichters, die u kunnen adviseren hoe de bedrijfswagen op uw wensen afgestemd kan worden. Na afloop van het event kunt u deelnemen aan een smakelijk netwerkdiner en nog eens napraten over uw indruk van de verschillende bedrijfswagens.

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
   
   

Deelname
De testdagen zijn uitermate geschikt om u te oriënteren op een nieuwe privé- of leasewagen. Bovendien is deelname aan de testdagen kosteloos. Wel willen wij van u weten of u binnen circa een half jaar na de testdag van plan bent een andere auto aan te schaffen. Ook horen we graag van u of u een voorkeur voor een bepaald model of merk heeft. 

Deze testdag wordt u aangeboden door Rivierenland Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met op met Marie-Louise van Heeckeren via telefoonnummer 024-3738505.
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by