Elk jaar organiseert Rivierenland Business drie autotestdagen. De opzet van deze testdagen is simpel: regionale dealers stellen diverse modellen auto's van verschillende merken ter beschikking, regionale ondernemers testen deze wagens uit en schrijven hun bevindingen op. 

Opzet
Na de samenkomst rond 12.00 bij de startlocatie (inclusief lunch) worden er volgens schema testritten gemaakt. We stoppen steeds bij een nieuwe locatie - een horecagelegenheid of een bedrijf - waar de testrijders hun bevindingen noteren en van autosleutels wisselen. De dag wordt afgesloten met een borrel. Deelnemen aan de testdagen is kosteloos.

Thema's
Onze autotestdagen kennen verschillende thema's:  
 
   

 
Bedrijfswagentestdag 2 november 2023 a.s.

Ja, het is weer zover, noteer maar vast in uw agenda, de Rivierenland Business BEDRIJFSWAGENTESTDAG: Vanaf 1 januari 2025 vervalt de BPM-vrijstelling op bestelauto's voor ondernemers. Vernieuw je wagenpark voor deze datum en ontdek de nieuwste bestelauto's, bussen en bedrijfswagens tijdens de Bedrijfswagentestdag op donderdag 2 november a.s. 

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
 
   
Deelname
De testdagen zijn uitermate geschikt om u te oriënteren op een nieuwe privé- of leasewagen. Bovendien is deelname aan de testdagen kosteloos. Wel willen wij van u weten of u binnen circa een half jaar na de testdag van plan bent een andere auto aan te schaffen. Ook horen we graag van u of u een voorkeur voor een bepaald model of merk heeft. 

Deze testdag wordt u aangeboden door Rivierenland Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met op met  Imke Emons via
024 - 350 3240 of via imke@vanmunstermedia.nl
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by