Artikel

01-06-2023 09:47

De vijf TSL bedrijfsonderdelen ondersteunen de klanten

In 2007 bedacht Leo Verkerk dat technisch onderhoud anders en beter moest kunnen. Hij richtte, ondersteund door zijn vrouw Adrie, TSL (Technische Serviceverlening Leerdam) op. Dat was een verstandig besluit. Momenteel bestaat TSL met ruim 90 medewerkers uit TSL BV, TSL-Detachering, TSL- Machinebouw, TSL-Alrometall en TSL-Automatisering. De rode lijnen in die bedrijven zijn kwaliteit en service. Zonen Nick en Richard zitten intussen ook in het bedrijf.

De vijf TSL bedrijfsonderdelen ondersteunen klanten met zeer uiteenlopend technisch onderhoud en reparatie van machines en productielijnen. “Wij detacheren ook technische mensen of helpen bedrijven bij het verhuizen van machines of complete productielijnen. Onze afdeling TSL-Alrometall maakt machineonderdelen, enkele stuks of in kleine of grotere series. Op die manier bieden wij een compleet dienstenpakket aan.”
 
Familiebedrijf

TSL is een echt familiebedrijf en dat betekent dat er altijd alle aandacht is voor zowel klanten als medewerkers. “Klanten kunnen 24/7 op ons rekenen. Ons succes is gebaseerd op vakmanschap, onze monteurs repareren niet alleen, ze geven ook gevraagd en ongevraagd advies om machines in de toekomst efficiënter en beter te laten werken.” De arbeidsmarkt voor technisch personeel staat onder druk. “Wij bieden natuurlijk een goed salaris, maar ook afwisselend werk voor mooie klanten in uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Iedere monteur heeft een eigen bus voorzien van de beste gereedschappen. Medewerkers kunnen bij ons doorgroeien. Wij investeren in hun opleidingen, die betalen wij. Wij zijn ook een erkend leerbedrijf en onze medewerkers brengen graag hun kennis over op collega’s en studenten. Maar misschien is toch het belangrijkste dat we een familiebedrijf zijn, met oprechte aandacht voor het welzijn van onze mensen, dat zit vanaf 2007 in onze genen.”

Dit artikel staat in Rivierenland Business editie 2
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by