Nieuws

03-04-2019 17:24

FruitMasters steunt CliniClowns en kijkt terug op een goed verkoopseizoen van Migo®

De vriendelijke peer Migo® wil iedereen een glimlach bezorgen. Maar soms is daar iets extra’s voor nodig. Daarom steunt FruitMasters met Migo® het werk van CliniClowns. Onder het motto ‘Let’s smile anywhere’ overhandigde FruitMasters afgelopen maand een cheque van 10 duizend euro aan CliniClowns.

De peer met knapperige bite en zoete smaak ondersteunt ook dit jaar het schitterende werk van CliniClowns in Nederland. Niet alleen de rode sticker op de Migo® peer doet denken aan de bekende clowns, maar staat ook voor de goede samenwerking. Migo® is een vriendelijke peer en staat voor een glimlach, altijd en overal. Dat past natuurlijk heel goed bij het werk van CliniClowns.

CliniClowns
CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie bloeien op en voelen zich weer gezien. Het geldbedrag van Migo® wordt door CliniClowns gebruikt om nog meer clownsbezoeken te kunnen brengen. 

“Ik denk dat ons geheim is dat we altijd kijken naar wat de ander nodig heeft en van daaruit contact willen maken”, zegt Rob Terwijn, alias CliniClown Peer, hoe toepasselijk. Je kan hem met recht een veteraan noemen. Al sinds 2002 werkt Rob als CliniClown en nog altijd met evenveel passie en energie. “Hoe ‘sterker’ de connectie met het kind, hoe beter. Als we een kind in zijn verbeelding kunnen laten vliegen, of hem voor heel even de kapitein op een schip laten zijn, dan kan dat enorm bevrijdend voor het kind zijn. Fantastisch dat Migo® helpt dit mogelijk te maken!

Migo®
CliniClowns is een geweldig initiatief dat Migo® graag ondersteunt. ‘Let's smile anywhere’ is het doel van Migo®. Het uitdelen van onbetaalbare glimlachen en dat is ook dit jaar weer goed gelukt. Migo® kijkt terug op goede verkopen het afgelopen seizoen. Elk jaar verovert de peer meer en meer consumenten met de knapperige bite en zoete smaak.

Over FruitMasters
FruitMasters is de grootste fruitcoöperatie van Nederland. FruitMasters draagt zorg voor de vermarkting van het fruit van haar telers in zowel het binnenland als in het buitenland. Zo kunnen consumenten genieten van het lekkerste fruit. Al sinds de oprichting in 1904 loopt FruitMasters als specialist in hard- en zachtfruit voorop in de markt. Door als eerste te investeren in nieuwe technieken, eigen conceptrassen te ontwikkelen en altijd te streven naar een duurzamere fruitteelt.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement