Nieuws

04-09-2019 17:20

GeoFort zoekt avonturiers en betaalt vliegticket

Van een vliegticket naar Maleisië, een stedentrip naar Marrakesh of een reis naar Albanië. GeoFort is op zoek naar een hardwerkende avonturier. Iemand die drie maanden komt knallen in de horeca en vervolgens zijn of haar backpack pakt en op reis gaat. GeoFort betaalt, bovenop het loon, een vliegticket.

Voor september t/m eind november is het forteiland op zoek naar een allround medewerker bediening. Iemand die van avontuur houdt, maar ook van aanpakken weet en al enige horeca-ervaring heeft. GeoFort is op zoek naar diverse horecamedewerkers binnen het horecateam. Naast een allround medewerker bediening, zoekt GeoFort ook nog een (hulp)kok en een Eerste Medewerker Bediening.

Zelfs als mensen niet uit de buurt komen, maakt dat niets uit. Op het forteiland heb je de mogelijkheid om je tentje op te zetten en te slapen onder de sterrenhemel.
GeoFort zelf is al een hele belevenis. Op het forteiland waan je jezelf even helemaal weg van de bewoonde wereld. In het science center, gelegen tussen de weilanden, ontdek je meer over wereldse thema's als klimaat, big data en geo-design. Hoewel er geen bus of trein stopt, trekt het interactieve forteiland toch maar liefst 100.000 bezoekers per jaar.
 
Algemene voorwaarden | privacy statement