Nieuws

04-09-2019 17:32

Bijeenkomst CPG over personal branding

Als communicatieprofessional ben je vaak bezig met de branding van je eigen bedrijf of de organisatie waarvoor je werkt. Maar hoe zit het eigenlijk met de branding van jezelf? Hoe doe je dat en hoe doe je dat goed? Op donderdagavond 12 september organiseert het

Kees Kortmulder, socialmedia-expert, neemt je mee in de wereld van personal branding. Hij start met een korte toelichting over wat personal branding is, waarom dat belangrijk is en waarvoor je het kunt inzetten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en een aantal oefeningen krijg je handvatten aangereikt hoe je jezelf consequent kunt branden.
Aansluitend is er een borrel. De workshop vindt plaats bij Stichting Dress for succes, Schelluinsevliet 15 in Gorinchem. Ben je geen lid en wil je komen? Dat kan. Stuur een mail naar info@cpgorinchem.nl. Voor niet-leden geldt een bijdrage van 15 euro. Er is plaats voor maximaal 25 personen, dus wacht niet te lang met aanmelden. Kijk voor meer informatie over het Communicatie Platform Gorinchem op www.cpgorinchem.nl.
Algemene voorwaarden | privacy statement