Nieuws

08-09-2022 15:54

SprintWerkt betrekt nieuw pand in Ochten

SprintWerkt is onlangs verhuisd naar een nieuw pand in Ochten. “Na een enorme groei te hebben doorgemaakt, gaan we op de Bonegraafseweg 6 in Ochten de toekomst met nog meer positieve energie tegemoet”, aldus eigenaar Wilfred Brens.

Het nieuwe pand heeft een eigen fitnessruimte, sta-zit werkplekken en een grote kantine. “Hiermee creëren we een ideale werksituatie waarin optimaal gepresteerd kan worden en tegelijkertijd rekening wordt gehouden met de vitaliteit van de werknemers”, aldus Brens.

Toekomst
Volgens Brens is het team van SprintWerkt ontzettend blij met de verhuizing. “Met dit prachtige pand zijn we nog meer klaar voor de toekomst. In het pand in Dodewaard waar we hiervoor zaten, zijn we in 2008 van start gegaan. We begonnen met zo’n 280m2 aan oppervlakte. Op den duur groeiden we hier uit ons jasje, waardoor werd besloten om het dan maar gelijk goed aan te pakken en te verhuizen naar het pand in Ochten dat in totaal 1000m² oppervlakte telt.”

Ontzorgen
Vanuit hier zet het team van SprintWerkt zich iedere dag in om zorgvuldig geselecteerde internationale uitzendkrachten te leveren aan bedrijven in de branches logistiek, techniek, productie, food, tuinbouw en transport. Niet alleen in Rivierenland, maar ook in de regio Arnhem. Hierbij faciliteert en ontzorgt SprintWerkt de opdrachtgever en uitzendkracht maximaal. “Wij regelen alles van A tot Z”’, vertelt Brens. “Van het papierwerk, het vervoer, de begeleiding tot en met de huisvesting.”

Persoonlijk
Ondanks dat het nieuwe pand in Ochten veel groter is, blijft een persoonlijke benadering belangrijk. “Directe, korte communicatielijnen staan bij ons voorop”, licht Brens toe. “Zo kunnen wij snel schakelen en meedenken met onze klanten. Wij kennen onze klanten persoonlijk, weten wat er speelt en kunnen daardoor proactief adviseren.”

Deze werkwijze heeft inmiddels zijn vruchten afgeworpen.  "Wij zijn hard op weg om de grootste uitzendorganisatie aan de A15 te worden, maar zullen daarbij nooit de kwaliteit uit het oog verliezen”, besluit Brens.

SprintWerkt
Bonegraafseweg 6
4051 CH Ochten
0488-441688
www.sprintwerkt.nl
info@sprintwerk.nl
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by