Nieuws

08-11-2022 13:52

Werknemers Werkzaak direct inzetbaar

Werkzaak heeft per direct mensen vanuit productie (denk aan assemblage, licht productiewerk) over. Hierbij kun je denken aan outsourcing, maar ook aan een groep die bij jou aan de slag gaat op locatie met meegestuurde begeleiding.

Door het uitvallen van leveringen bij de opdrachtgevers is er ruimte voor nieuwe opdrachten vanaf week 46 tot einde van het jaar.
Zit je klem in je productie, heb je te weinig personeel, zit je (tijdelijk) met de handen in het haar? Of je hebt sinds corona leveringsproblemen en je denkt na over reshoring. Er kunnen verschillende redenen zijn om te kijken wat Werkzaak Rivierenland voor jou kan betekenen. Werkzaak is voor veel opdrachtgevers al jarenlang een betrouwbare productiepartner.
 
De medewerkers van Werkzaak maken hoogwaardige producten zoals verstelbare autospiegels en accupacks. Maar ook doen zij eenvoudiger werk zoals om- en verpakwerkzaamheden.

Het werk kenmerkt zicht door:
Hoge kwaliteit
Flexibiliteit
Betrouwbare levering
Meer flexibiliteit bij je productieproces
Sociaal ondernemen
Het werkproces weer dicht bij huis door reshoring
 
Werkzaak geeft mensen die weinig kansen krijgen in de maatschappij een professionele werkplek. Zij hebben talenten die ze willen inzetten. Zij willen dingen leren en zichzelf verbeteren. Zij willen graag werken, een bijdrage leveren aan de maatschappij, meedoen, sociale contacten opdoen en maar vooral een eigen inkomen verdienen.

Via opdrachten aan Werkzaak Rivierenland kun jij ook sociaal ondernemen! Bel vandaag nog 088 9375 000 of stuur een mail naar werkgevers@werkzaakrivierenland.nl

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by