Nieuws

03-03-2023 22:40

Check de nieuwste editie online!Onze nieuwste editie is uit!

Hierin vind je onder andere:
- Een interview met Marcel Hielkema, voorzitter VNO-NCW Midden. Waarin hij onder andere vertelt dat hij vaak waardering voor zijn achterban mist. "Het lijkt haast vanzelfsprekend om alles bij de ondernemers neer te leggen. Bedrijven moeten maar meer betalen en sneller verduurzamen. Zo simpel is het allerminst. Denk aan de waslijst aan problemen waarmee ondernemers op dit moment worstelen. Hun verdienvermogen staat onder grote druk."

- Bedrijvenpark Medel die zeven kavels beschikbaar heeft (in de grootte van twee tot twaalvenhalve hectare) voor ondernemingen die op een duurzame manier hun (groei)ambities willen waarmaken. Kijkend naar potentiële kruisbestuivingen tussen bedrijven onderling en werkgelegenheid voor een veelheid aan doelgroepen mag je concluderen dat de gehele regio daarvan de vruchten zal plukken. Dan is er sprake van een opwaartse spiraal.

- Bierman Advocaten die de terugbetaling van de coronaschulden aanstipt. Door de uitbraak van het coronavirus en de door de overheid verstrekte steunmaatregelen tobben veel bedrijven met flinke schulden. Het terugbetalen van deze schulden is vanwege de enorm gestegen energie- en inkoopprijzen en personeelstekorten op dit moment extra uitdagend. Hoe dient u om te gaan met terugbetaling van deze schulden? Wat kunt u doen als terugbetaling (tijdelijk) niet mogelijk is? Dit en meer bespraken wij met Marike Boersen, Thijmen Ross en Wesley Terhaerdt van Bierman Advocaten.

- Werkzaak Rivierenland die enkele technologische hoogstandjes uitlicht waarmee werken een stuk makkelijker wordt zoals het exoskelet, Virtual Reality, een vertaalapparaat, de voorleespen, digitale werkinstructies en de montagehulp.

Nieuwsgierig? Check hier onze nieuwe editie online! 


 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by