Nieuws

09-03-2023 17:01

Heerlijkheid Mariënwaerdt beloond voor duurzame gastvrijheid

De hoge standaard voor duurzame gastvrijheid bij Heerlijkheid Mariënwaerdt, in het Gelderse Beesd, is wederom met goud beloond door het Green Key keurmerk. Dat betekent duurzaam vergaderen, dineren en feesten op een prachtige locatie, in monumentale panden, en genieten van heerlijke biologische producten van de eigen boerderijen. Zoals vlees van de eigen Lakenvelders: een van oudsher adellijk rund. Door de inzet voor behoud van dit erfgoedras is Heerlijkheid Mariënwaerdt erkend als zeldzaamLEKKER-centrum.
 
Heerlijkheid Mariënwaerdt, in het Gelderse Beesd, is een erkend ZeldzaamLEKKER centrum voor het Lakenvelder rund. Het is een eeuwenoud familielandgoed in de Betuwe omringd door uitgestrekte natuur. De Lakenvelders passen perfect op het landgoed, van oudsher is het namelijk een rund van adel. Sinds 2012 houdt Heerlijkheid Mariënwaerdt Lakenvelders. Dit past goed bij hun doelstelling om het streekproduct in ere te herstellen. De oorsprong van de dieren ligt namelijk in Gelderland, Zeeland en Zuid-Holland. Online of in de landgoedwinkel is het vlees van de Lakenvelders te bestellen. Verder zijn er in de landgoedwinkel andere biologische landgoedproducten te koop.

Op het landgoed is nog veel meer te beleven, zo kan je er heerlijk uit eten, overnachten, vergaderen en zelfs trouwen. Tijdens de jaarlijkse ‘Mariënwaerdtfair’ komen er tienduizenden bezoekers van het landgoed en de diverse aan het landgoed gerelateerde producten en dieren genieten.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by