Nieuws

04-06-2024 09:54

Geef je op voor de Zakenautotestdag van Rivierenland Business

Volgend jaar wordt de bijtelling voor het zakelijk leasen van een elektrische auto opnieuw aangepast. Vanaf 2025 gaat de bijtelling van 16% naar 17% voor elektrische auto's tot 30.000 euro (22% bijtelling over het resterende bedrag). Voor auto's met meer dan 1 gram CO2-uitstoot blijft in 2025 het tarief van 22% gelden. Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe zakelijke (elektrische) auto? Onze Zakenautotestdag die in augustus plaatsvindt biedt jou de ideale gelegenheid om meerdere merken en modellen auto's te testen en te netwerken met collega-ondernemers uit de regio!

Wat houdt het in
Tijdens de Zakenautotestdag testen diverse ondernemers, managers en leidinggevenden uit de regio auto's die door verschillende autodealers ter beschikking worden gesteld. Elke testrijder maakt vier testritten in vier verschillende auto's, waarbij we een tussenstop maken.
Ook vullen de testrijders bij elke tussenstop hun bevindingen in op een formulier. Deze bevindingen vormen de basis voor de testverslagen de september-editie van Rivierenland Business. Tussen de testritten door is er bovendien alle gelegenheid om te netwerken.

Aanmelden
Ben je zakelijk actief in de regio Rivierenland en je aan het oriënteren op een nieuwe lease-auto? Ben je van plan om binnen circa een half jaar na de testdag een auto aan te schaffen? Dan is onze Zakenautotestdag het perfecte event voor jou. Deelnemen aan de testdag is bovendien kosteloos. Voor meer informatie en aanmelden: www.rivierenlandbusiness.nl/autotestdagen
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by