Nieuws

24-06-2024 15:20

Toonhub geopend: samen werken aan betekenisvol ondernemen

Brandingbureau Toon heeft vrijdag zijn Toonhub geopend. Dit is een plek waar medewerkers, klanten en relaties van Toon elkaar kunnen ontmoeten om samen te werken, samen te leren en samen te innoveren. Met als rode draad: betekenisvol ondernemen. De Toonhub werd geopend door burgemeester Servaas Stoop van West Betuwe.

Enerzijds is de Toonhub een inspirerende werkplek voor specialisten op het gebied van strategie, technologie en content - de drie pijlers van het brandingbureau. Anderzijds is het een symbolische plek waar deze specialisten en de klanten en relaties van Toon elkaar ontmoeten voor kennisdeling, productontwikkeling en evenementen rond het thema betekenisvol ondernemen.
Betekenisvolle familiebedrijven
Eigenaar Ralph Thijsen licht het bijzondere karakter van de Toonhub toe: “Er zijn maar weinig bureaus die deze drie specialisaties onder één dak hebben, inclusief eigentijdse foto-, video- en podcaststudio. Maar veel belangrijker is dat we alle faciliteiten hebben om onze missie te realiseren: familiebedrijven in Rivierenland helpen betekenisvol te zijn. Daarom nodigen we hen via de Toonacademy uit voor kennisdeling, en via het Toonlab voor productontwikkeling.”

De wereld een beetje mooier maken
Daarmee wil Toon meer zijn dan ‘alleen’ een fijne werkgever en goed brandingbureau. Thijsen: “Medewerkers en klanten kunnen zich hier ontwikkelen op het gebied van betekenisvol werken en ondernemen. Oftewel: de wereld een beetje mooier maken en ook nog eens goede resultaten neerzetten.”Werkgeluk
Tijdens de openingsmiddag werd meteen de eerste sessie gegeven: marketingexpert Guy van Liemt nam de aanwezigen mee naar de wereld van werkgeluk. Thijsen vertelde vervolgens hoe hij en zijn team aan werkgeluk werken. En hij gaf de aanwezigen tips mee om dit in hun eigen praktijk te kunnen doen. De opening zelf werd verricht door Servaas Stoop, burgemeester van West Betuwe, die namens Toon een cheque overhandigde aan Stichting Natuurbeleving Leidsche Hoeven.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by