Nieuws

15-06-2016 16:43

Vrouwelijke ondernemers beleven topdag tijdens Women on Wheels!

In navolging op de zeer geslaagde Woman on Wheels in 2014 organiseerde Rivierenland Business op woensdag 8 juni opnieuw deze dag. Diverse mooie bolides werden aan een kritische test onderworpen.

Bert Story, Visscher Autobedrijven en De Waal Autogroep hadden hun beste paarden van stal gehaald. Een BMW 2 cabrio, een Citroen DS3, Een Volkswagen Tiguan, een Mini Clubman, een Peugeot Blue line, een Audi A4 limousine en een Fiat 500 cabrio, voor ieder zat er wat wils bij. 

Zonovergoten terras
Na een heerlijke lunch bij Herberg de Zoelensche Brug reden de deelneemsters naar Healtclub Juliën, waar eigenaar Juliën van der Slikke de mogelijkheden van de allround fitnessclub uitgebreid toelichtte. Daarna toog de groep vrouwen naar De Schildkamp in Asperen waar een verfissend drankje uitnodigde om plaats te nemen op het zonovergoten terras. Het laatste bezoek werd gebracht aan Sport & Fitness Geldermalsen. Ook hier kregen de deelneemsters tijdens een rondleiding te zien welke  uitgebreide faciliteiten deze fitnessclub biedt. Als afsluiter eindigden de vrouwen weer bij Herberg de Zoelensche Brug, waar een bittergarnituur en een drankje geserveerd werden.

Rivierenland Business bedankt de locaties, deelnemers en dealers voor de zeer geslaagde dag!

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement