Het Nieuwe Werken volgens Aspect I ICT en De Giessen

Magazines | Rivierenland Business nummer 3 2013

Het Nieuwe Werken volgens

Aspect | ICT & De Giessen Kantoorefficiency vullen elkaar naadloos aan

Tekst Pien Koome fotografie Karim de Groot

De Giessen Kantoorefficiency neemt op industrieterrein De Peulen een prominente plaats in. Het transparante pand aan de Handelsstraat ligt er uitnodigend bij. Wie over de drempel van deze kantoorspecialist stapt, voelt zich direct welkom door de gastvrije ontvangst van deskundige medewerkers. Als sterke regionale speler biedt De Giessen al dertig jaar alles voor het inrichten en gebruik van werkplek en kantoor. Aangrenzend is Aspect |ICT in hetzelfde pand gevestigd. De twee bedrijven vullen elkaar naadloos aan op het gebied van inrichting, automatisering en efficiency voor het kantoor van de toekomst. Een kijkje achter de schermen.

‘Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’. Volgens deze no nonsense mentaliteit biedt De Giessen Kantoorefficiency al dertig jaar alles dat nodig is voor werkplek en kantoor. Met een online winkel (www.giessen.nl), een showroom en de (fysieke) beschikbaarheid van betrokken professionals wordt de klant optimaal geadviseerd op het gebied van werkplekapparatuur, kantoorartikelen, presentatiemiddelen en werkplekinrichting. Bij De Giessen staan tien deskundige medewerkers dagelijks klaar om klanten op weg te helpen naar een optimale werkomgeving, zowel op kantoor als thuis of onderweg.

Totaalleverancier in Midden-Nederland

De Giessen onderscheidt zich van andere spelers in de branche door het totaalpakket dat geboden wordt. “Wij leveren alles wat nodig is voor een optimale werkplek”, steekt Jan Mudde van wal. Als commercieel eindverantwoordelijk partner vindt hij het een uitdaging om elke klant binnen het business-to-business segment optimaal te bedienen. “Van een kopje soep tot een compleet ingerichte werkplek, desgewenst kunnen we alles regelen. Onze adviezen, begeleiding en service gaan ver. Wij bieden meerwaarde voor bedrijven, want een plezierige en goed ingerichte werkplek is vandaag de dag veel meer dan een snelle computer en een mooi vormgegeven bureau.” In de afgelopen decennia heeft De Giessen Kantoorefficiency (vernoemd naar het riviertje De Giessen in de Alblasserwaard) een vaste klantenkring opgebouwd. Door de intensieve samenwerking met Aspect |ICT is bovendien volop synergie op gebieden zoals Het Nieuwe Werken en Bring Your Own Device. Mudde: “Wij bieden de apparatuur en inrichting, onze collega’s van Aspect | ICT verzorgen de installatie, het beheer en bieden slimme software oplossingen. Door alles onder één dak aan te bieden, heeft de klant een hele zorg minder.”

Nieuwe ontwikkelingen

Bij De Giessen draait alles om service en kwaliteit. Dit uit zich in kennis, productkeuze en advies. Jan Mudde licht toe: “We kiezen voor A-merken met een langere levensduur omdat we graag investeren in duurzaamheid. Ook denken we mee over besparingen en terugkerende kosten.”

Daarnaast biedt de kantoorinrichtingspecialist uiteraard de allernieuwste apparatuur, zoals touchscreen monitoren, tablets, spraakbesturing, draadloos printen en draadloze beeldoverdracht. “Al onze klanten kunnen het mobiele werken bij ons in het experience center uitproberen, gewoon door een dagje hier te komen zitten met hun eigen apparatuur.”

Revitalisering huidige pand

Binnenkort start voor De Giessen en Aspect | ICT een ingrijpende verbouwing van het huidige onderkomen. Met een ruimere ontvangst en slimmer ingedeelde ruimten willen beide bedrijven zich nog beter richten op de toekomst en Het Nieuwe Werken. De revitalisering start in het najaar; het is de bedoeling dat het pand rond de zomer van 2014 op feestelijke wijze in gebruik wordt genomen.

www.giessen.nl

Aspect | ICT en De Giessen

Communicatie is onmisbaar, zowel zakelijk als privé. Een proces waarbij kennis en informatie wordt uitgewisseld. De afgelopen decennia is er op het gebied van communicatie enorm veel veranderd, mede door de komst van internet en de toegenomen technische mogelijkheden. Aspect | ICT uit Hardinxveld-Giessendam volgt de ontwikkelingen op ICT gebied al dertig jaar. Het bedrijf biedt diensten, advies en hulp bij ingebruikname en optimaal gebruik van automatisering. Samen met De Giessen Kantoorefficiency levert Aspect | ICT maatwerk aan het MKB(+) en zorginstellingen. Een gesprek met bevlogen professionals over de actualiteit en de toekomst.

De hoeveelheid informatie die in een organisatie circuleert, neemt nog steeds toe. Daarom is het belangrijk om te weten waar deze informatie te vinden is op momenten dat gebruikers deze willen raadplegen of delen. De ICT-systemen van

Aspect | ICT zijn erop gericht om belangrijke kennis binnen een bedrijf bereikbaar te maken, te houden én te beschermen. Hierbij zijn functionaliteit, transparantie en efficiency het uitgangspunt, legt algemeen directeur Arie van ’t Verlaat uit. “Techniek is de basis, software is waar het om draait. Op systeemgebied zijn we vooruitstrevend en adviseren we onze klanten graag over een optimale systeem- en telefonie inrichting, die we vervolgens kunnen inrichten en beheren tegen scherpe tarieven. Bij het implementeren van software verdiepen we ons - samen met de relatie - uitgebreid in hun manier van werken en bedrijfsvoering. Een goed automatiseringssysteem ondersteunt de werkprocessen en geeft ruimte voor groei en verdere ontwikkeling. Wij bieden een totaaloplossing op maat en leveren daarnaast ondersteuning bij ingebruikname, eventuele problemen en verdere benutting.”

Informatie, Communicatie en Techniek

In veel organisaties wordt getest en nagedacht over hoe Het Nieuwe Werken slim is in te zetten. “Apparaat- en locatieonafhankelijk werken wordt steeds populairder. Werkgevers denken na over afspraken met hun medewerkers op basis van prestaties en niet langer alleen op basis van aanwezigheid. Daarnaast wint ook ‘bring your own device’ terrein; mensen werken met hun eigen apparatuur en zijn mede daardoor mobieler en flexibeler.” Aspect | ICT loopt voorop bij het signaleren van nieuwe trends en mogelijkheden. “ICT draagt bij aan betere informatievoorziening. Zo neemt de inzet en het gebruik van organisatiespecifieke apps op dit moment bijvoorbeeld een vlucht. Organisaties ontdekken en ervaren nieuwe communicatiemogelijkheden met relaties en medewerkers. Een belangrijke ontwikkeling voor ons, omdat apps nauw samenwerken en informatie uitwisselen met door ons ingerichte bedrijfssoftware en business intelligence oplossingen. We ontwikkelen daarom ook apps in eigen beheer. Op technisch vlak is de ‘cloud’ niet meer weg te denken; in de toekomst zal de inzet van ICT middelen steeds meer worden afgerekend op basis van gebruik, vergelijkbaar met electriciteit. Om goed op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden zijn onze 65 medewerkers gespecialiseerde professionals die ontwikkelingen in onze branche op de voet volgen en testen op praktische inzetbaarheid. Samen met onze relaties zorgen wij dat op ICT gebied bij de relatie passende mogelijkheden worden onderzocht, keuzes worden gemaakt en ondersteuning wordt geboden wanneer dat nodig is.”

Vertrouwen in de toekomst

Aspect | ICT ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. “In de afgelopen dertig jaar hebben we met veel klanten een duurzame relatie opgebouwd, hebben we onze diensten uitgebouwd en ondersteunen we het complete ICT werkgebied: Informatie,

Communicatie en Techniek. Wij staan niet alleen nu, maar ook in de toekomst vooraan om onze relaties te ondersteunen en hen op weg te helpen zodat zij hun werk nog beter kunnen

uitvoeren.”

www.aspect-ict.nl

ict

delen:
Rivierenland Business nummer 1 2024
 
Rivierenland Business nummer 6 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2023
 
Rivierenland Business nummer 4 2023
Rivierenland Business nummer 3 2023
 
Rivierenland Business nummer 2 2023
 
Rivierenland Business nummer 1 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2022
Rivierenland Business nummer 4 2022
 
Rivierenland Business nummer 3 2022
 
Rivierenland Business nummer 2 2022
 
Rivierenland Business nummer 1 2022
Rivierenland Business nummer 4 2021
 
Rivierenland Business nummer 3 2021
 
Rivierenland Business nummer 2 2021
 
Rivierenland Business nummer 1 2021
Rivierenland Business nummer 4 2020
 
Rivierenland Business nummer 3 2020
 
Rivierenland Business nummer 2 2020
 
Rivierenland Business nummer 1 2020
Rivierenland Business nummer 6 2019
 
Rivierenland Business nummer 5 2019
 
Rivierenland Business nummer 4 2019
 
Rivierenland Business nummer 3 2019
Rivierenland Business nummer 2 2019
 
Rivierenland Business nummer 1 2019
 
Rivierenland Business nummer 6 2018
 
Rivierenland Business nummer 5 2018
Rivierenland Business nummer 4 2018
 
Rivierenland Business nummer 3 2018
 
Rivierenland Business nummer 2 2018
 
Jaarbeurs Special 2018
Rivierenland Business nummer 1 2018
 
Rivierenland Business nummer 6 2017
 
Rivierenland Business nummer 5 2017
 
Rivierenland Business nummer 4 2017
Rivierenland Business nummer 3 2017
 
Rivierenland Business nummer 2 2017
 
Rivierenland Business nummer 1 2017
 
Rivierenland Business nummer 6 2016
Rivierenland Business nummer 5 2016
 
Rivierenland Business nummer 4 2016
 
Rivierenland Business nummer 3 2016
 
Rivierenland Business nummer 2 2016
Rivierenland Business nummer 1 2016
 
Rivierenland Business nummer 6 2015
 
Rivierenland Business nummer 5 2015
 
Rivierenland Business nummer 4 2015
Rivierenland Business nummer 3 2015
 
Rivierenland Business nummer 2 2015
 
Rivierenland Business nummer 1 2015
 
Rivierenland Business nummer 6 2014
Rivierenland Business Tiel special
 
Rivierenland Business nummer 5 2014
 
Rivierenland Business nummer 4 2014
 
Rivierenland Business nummer 3 2014
Rivierenland Business nummer 2 2014
 
Rivierenland Business nummer 1 2014
 
Rivierenland Business nummer 6 2013
 
Gorinchem Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 5 2013
 
Rivierenland Business nummer 4 2013
 
Rivierenland Business nummer 3 2013
 
Neerijnen Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 2 2013
 
Rivierenland Business nummer 1 2013
 
Zaltbommel Business Special 2013
 
Geldermalsen Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 6 2012
 
Rivierenland Business nummer 5 2012
 
Rivierenland Business nummer 4 2012
 
Rivierenland Business nummer 3 2012
Rivierenland Business nummer 2 2012
 
Rivierenland Business nummer 1 2012
 
Rivierenland Business nummer 6 2011
 
Zederik Business Special 2011
Maas en Waal Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 5 2011
 
Rivierenland Business nummer 4 2011
 
Rivierenland Business nummer 3 2011
Rivierenland Business nummer 2 2011
 
Buren Business Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 1 2011
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by