Waarom buiten je regio meeten?

Magazines | Rivierenland Business nummer 3 2012

Rivierenland. Zakelijk verenigt accommodaties voor de zakelijke markt

Waarom buiten je regio meeten?

De perfecte uitvalsbasis voor een bijeenkomst of vergadering blijkt dichterbij dan menig ondernemer denkt. “Water, dijken, vlaktes, goed uitgeruste locaties en een uitstekende bereikbaarheid; Rivierenland heeft het!”, aldus Thelma Pichel, projectmanager van Rivierenland. Zakelijk.

Rivierenland. Zakelijk, dat in 2011 werd opgericht, verenigt 13 ondernemers uit Rivierland op het gebied van toerisme, recreatie en leisure in hun streven meer zakelijke bezoekers naar

Rivierenland te trekken voor bijeenkomsten, vergaderingen, events en bedrijfsuitjes. “In de praktijk blijkt dat veel ondernemers uit Rivierenland voor hun meeting of event regelmatig toch kiezen voor een ander gebied”, vertelt Pichel. “Terwijl hun eigen regio juist zoveel te bieden heeft. Het is niet alleen makkelijk bereikbaar, maar je hebt hier ook alles qua natuur zoals water, dijken en vlaktes wat weer goede mogelijkheden biedt om zakelijke meetings te combineren met ontspanningsactiviteiten. Ook wat grootte betreft kan hier alles, van kleinschalig tot middelgroot. Bovendien is het voor de ondernemer juist leuk om op die manier het gebied te kunnen laten zien waar zijn bedrijf gevestigd is en werkt het als een soort PR voor zijn bedrijf.”

Website

Centraal binnen Rivierenland. Zakelijk staat de website

www.rivierenlandzakelijk.nl. “Deze overzichtelijke website maakt het mogelijk om alle opties op het gebied van accommodaties voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen in één oogopslag te kunnen zien”, licht ze toe. “Bovendien kun je met één druk op de knop offertes aanvragen bij de aangesloten locaties. Dit scheelt de organisator of secretaresse enorm veel tijd met uitzoeken. En niet onbelangrijk: er wordt niets extra’s voor gerekend.”

Green Key

De komende tijd zullen de activiteiten van Rivierenland. Zakelijk nog verder uitgebreid worden. “Nu al kun je allerlei activiteiten van de aangesloten accommodaties onderling combineren. Zo kun je bijvoorbeeld eerst vergaderen, daarna sportief kanoën en ’s avonds weer op een andere locatie overnachten. In de toekomst zullen we nog meer een totaalpakket gaan aanbieden. Bovendien blijven wij ons inzetten om landelijk meer bekendheid te geven aan Rivierenland, waar je zowel binnen als buiten heel goed meetings en events kunt organiseren. Ook het feit dat er veel met duurzame catering gewerkt wordt en veel locaties een Green Key hebben is niet iets om onder stoelen of banken te steken. Kortom, Rivierenland is een gebied om trots op te zijn!”

www.rivierenlandzakelijk.nl

Van der Valk Hotel Tiel

Voor wie van een zakelijke vergadering, bijeenkomst, training of een andere gebeurtenis iets onvergetelijks wil maken; biedt Van der Valk in Tiel diverse zalen. Van der Valk Hotel Tiel bevindt zich direct aan de A15. Naast hotelkamers beschikt het hotel ook over vergaderzalen, een lounge en een restaurant met bar. Kortom, een centraal gelegen hotel met uitgebreide zakelijke mogelijkheden.

Capaciteit: tot en met 120 personen.

Hotel Restaurant van Balveren

In Hotel Restaurant van Balveren, gelegen in het pittoreske dorpje Echteld middenin de Betuwe, wacht bezoekers een warm onthaal. Al in 1750 was in dit eeuwenoude etablissement, gelegen naast Kasteel Wijenburg, een herberg gevestigd. Nu bevindt zich op deze plek een prachtig gerenoveerd driesterren hotel met 21 hotelkamers en diverse zalen, waar de gastvrijheid van vroeger gecombineerd wordt met hedendaagse service en faciliteiten. Capaciteit: tot en met 250 personen.

Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg is een unieke locatie voor evenementen van de meest uiteenlopende aard. Van seminar tot personeelsfeest, van relatiedag tot congres en van receptie tot sfeervol diner. De stijlvolle ambiance van Kasteel Wijenburg zal aan al deze evenementen zeker extra cachet verlenen. Bij reservering is er altijd de beschikking over het volledige, exclusieve gebruik van het kasteel, er is dus nooit een ander gezelschap gelijktijdig aanwezig. Capaciteit: tot en met 200 personen.

De Rotonde

Restaurant de Rotonde ligt aan het water, middenin het Betuwse landschap. In de sfeervolle vergaderzalen zijn er dan ook landelijke en nautische elementen terug te vinden. De uitstekende keukenbrigade en het enthousiaste team bedieningsmedewerkers staan ervoor garant dat het niemand aan iets ontbreekt. Capaciteit: tot en met 225 personen.

d’n Bogerd

d’n Bogerd beschikt naast een negen afzonderlijke multifunctionele zalen, alle voorzien van audiovisuele apparatuur, over een moderne theaterzaal met uitgebreide faciliteiten en levensgrote projectieschermen. Plenaire sessies zijn uitstekend te combineren met workshops, theater, show, buffet, lunch of borrel in de sfeervolle foyer. De persoonlijke aandacht, professionele service en de combinatie horeca/vergaderen dragen bij aan het succes van iedere bijeenkomst.

Capaciteit: tot en met 550 personen.

De Schildkamp

De Schildkamp beschikt over vijf zalen van verschillende afmetingen, geschikt voor diverse doeleinden. Voor kleine vergaderingen, cursussen, uitgebreide bedrijfspresentaties, personeelsfeesten en partijen, is De Schildkamp het aangewezen adres. Er is ook ruimte voor ontspanning door de aanwezigheid van het Healthcenter met een zwembad, fitnessfaciliteiten, sauna en stoombad, bowlingbanen, lounge, bar en diverse restaurantzalen. Capaciteit: tot en met 300 personen.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Op zoek naar een locatie met sfeer, een sprookjesachtige uitstraling, maar toch goed bereikbaar? Dan is Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt het juiste adres. Een kleine vergadering of evenement, alles is mogelijk op dit landgoed van 900 hectare.

Capaciteit: tot en met 500 personen.

All Sports Resort Maurik

Naast het aanbod van sportactiviteiten, is All Sports Resort Maurik ook voor zakelijke evenementen de aangewezen partner. Dit loopt uiteen van een actieve vergadering, productlanceringen, beurzen, conferenties, trainingen, teambuildings tot personeelsfeesten.

Wanneer overwogen wordt voor klanten of personeel een evenement te organiseren, dan denkt All Sports

Resort Maurik mee om voor de juiste aansluiting op de doelstelling(en) te zorgen. Met vier verschillende locaties op één eigen eiland kan aan alle wensen voldaan worden. Elke zaal kent zijn eigen sfeer en mogelijkheden. Daarnaast beschikt all Sports Resort Maurik over een hoogwaardige catering- en horecafaciliteiten. Van een eenvoudige lunch, een uitgebreide BBQ tot een chic á la carte Diner. Capaciteit: tot en met 250 personen.

Moeke Mooren

Gelegen in het pittoreske Appeltern, met een prachtig uitzicht over het recreatiegebied de Gouden Ham ligt Moeke Mooren. Een ideale locatie voor bijeenkomsten, conferenties en trainingen. Een meerdaagse

bijeenkomst? Geen probleem, Moeke Mooren heeft zestien hotelkamers waar gasten comfortabel kunnen verblijven. Capaciteit: tot en met 200 personen.

Aan de Linge Recreatie

Op zoek naar een actief bedrijfsuitje? Dan bent u bij Aan de Linge Recreatie aan het juiste adres. Er is van

alles mogelijk, zoals bijvoorbeeld kanovaren, kickbiken, kruis- en handboogschieten, klootschieten of rijden met een Solex. Voor een goed begin of eind van de dag is nauwe samenwerking met een externe cateraar aanwezig om iedereen van alle gemakken te voorzien.

Capaciteit: tot en met 80 personen.

Eco Boot

Genieten van de prachtige omgeving van de Linge. Ontspannen elektrisch varen in een fluisterboot of sloep langs de nostalgische oevers van deze mooie rivier. Eco Boot biedt deze beleving in optima forma. Met de fluisterzacht varende elektrische boten en luxe elektrische sloepen komt men langs pittoreske Betuwse dorpen en meert men aan bij idyllische plekjes. De ideale omstandigheden voor een ontspannen vergadering of (personeels)bijeenkomst.

Capaciteit: de vloot van Eco Boot bestaat uit 8 elektrische sloepen en 2 fluisterboten. De sloepen zijn geschikt voor maximaal 9 personen. De fluisterboten zijn geschikt voor maximaal 7 personen.

Gasterij de Dijkgraaf

De Dijkgraaf is een buitengewoon fraai conferentiehuis met 22 slaapkamers. Voor vergaderingen, trainingen of een meerdaagse bijeenkomst, biedt de Dijkgraaf alle faciliteiten. En exclusiviteit! Wie deze

locatie reserveert, verblijft altijd alleen met de eigen besloten groep (ongeacht de groepsgrootte). Er kan gekozen worden voor gehele of gedeeltelijke verzorging, maar ook voor zelfverzorging. De Dijkgraaf is een locatie die je moet ervaren. De Dijkgraaf is niet zozeer beter, maar anders, verrassend anders!

Capaciteit: tot en met 150 personen.

Hotel Restaurant De Gouden Molen

Aan de rand van de Bommelerwaard, met uitzicht over het water ligt Hotel Restaurant De Gouden Molen. Het monumentale pand biedt alle ruimte voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst. Onlangs heeft het restaurant een volledige renovatie ondergaan waardoor gasten stijlvol kunnen tafelen, vergaderen of bijeenkomen in een fris en stijlvol, maar toch vertrouwd interieur. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en een vriende-

lijke behandeling staan bij Hotel Restaurant De

Gouden Molen voorop.

Capaciteit: tot en met 120 personen.

autotestdag

delen:
Rivierenland Business nummer 2 2024
 
Rivierenland Business nummer 1 2024
 
Rivierenland Business nummer 6 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2023
Rivierenland Business nummer 4 2023
 
Rivierenland Business nummer 3 2023
 
Rivierenland Business nummer 2 2023
 
Rivierenland Business nummer 1 2023
Rivierenland Business nummer 5 2022
 
Rivierenland Business nummer 4 2022
 
Rivierenland Business nummer 3 2022
 
Rivierenland Business nummer 2 2022
Rivierenland Business nummer 1 2022
 
Rivierenland Business nummer 4 2021
 
Rivierenland Business nummer 3 2021
 
Rivierenland Business nummer 2 2021
Rivierenland Business nummer 1 2021
 
Rivierenland Business nummer 4 2020
 
Rivierenland Business nummer 3 2020
 
Rivierenland Business nummer 2 2020
Rivierenland Business nummer 1 2020
 
Rivierenland Business nummer 6 2019
 
Rivierenland Business nummer 5 2019
 
Rivierenland Business nummer 4 2019
Rivierenland Business nummer 3 2019
 
Rivierenland Business nummer 2 2019
 
Rivierenland Business nummer 1 2019
 
Rivierenland Business nummer 6 2018
Rivierenland Business nummer 5 2018
 
Rivierenland Business nummer 4 2018
 
Rivierenland Business nummer 3 2018
 
Rivierenland Business nummer 2 2018
Jaarbeurs Special 2018
 
Rivierenland Business nummer 1 2018
 
Rivierenland Business nummer 6 2017
 
Rivierenland Business nummer 5 2017
Rivierenland Business nummer 4 2017
 
Rivierenland Business nummer 3 2017
 
Rivierenland Business nummer 2 2017
 
Rivierenland Business nummer 1 2017
Rivierenland Business nummer 6 2016
 
Rivierenland Business nummer 5 2016
 
Rivierenland Business nummer 4 2016
 
Rivierenland Business nummer 3 2016
Rivierenland Business nummer 2 2016
 
Rivierenland Business nummer 1 2016
 
Rivierenland Business nummer 6 2015
 
Rivierenland Business nummer 5 2015
Rivierenland Business nummer 4 2015
 
Rivierenland Business nummer 3 2015
 
Rivierenland Business nummer 2 2015
 
Rivierenland Business nummer 1 2015
Rivierenland Business nummer 6 2014
 
Rivierenland Business Tiel special
 
Rivierenland Business nummer 5 2014
 
Rivierenland Business nummer 4 2014
Rivierenland Business nummer 3 2014
 
Rivierenland Business nummer 2 2014
 
Rivierenland Business nummer 1 2014
 
Rivierenland Business nummer 6 2013
Gorinchem Business Special 2013
 
Rivierenland Business nummer 5 2013
 
Rivierenland Business nummer 4 2013
 
Rivierenland Business nummer 3 2013
Neerijnen Business Special 2013
 
Rivierenland Business nummer 2 2013
 
Rivierenland Business nummer 1 2013
 
Zaltbommel Business Special 2013
Geldermalsen Business Special 2013
 
Rivierenland Business nummer 6 2012
 
Rivierenland Business nummer 5 2012
 
Rivierenland Business nummer 4 2012
Rivierenland Business nummer 3 2012
 
Rivierenland Business nummer 2 2012
 
Rivierenland Business nummer 1 2012
 
Rivierenland Business nummer 6 2011
Zederik Business Special 2011
 
Maas en Waal Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 5 2011
 
Rivierenland Business nummer 4 2011
Rivierenland Business nummer 3 2011
 
Rivierenland Business nummer 2 2011
 
Buren Business Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 1 2011
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by