Testverslagen

Magazines | Rivierenland Business nummer 5 2016

Ford Transit

Dealer: Ford Gerritse Hendriks

Afgevaardigde tijdens testdag: Edwin van der Poel en Jelle Hoogma

Ron Huigen: "Ik was onder de indruk van deze Ford Transit vooral vanwege zijn rijeigenschappen en ruimte. Het zitcomfort is voor de bestuurder prima en de stoelen zijn goed in te stellen. De auto is compleet uitgerust met een overzichtelijk en goed te bedienen audio- en navigatiesysteem evenals de achteruitrijcamera."

Stef van Ballegooy: "Een goede en mooie bus met veel comfort en aangename stoelen met een hoge zit waardoor je veel overzicht op de weg hebt. Wat betreft de uitrusting heeft Ford aan alles gedacht zoals een gebruiksvriendelijke bediening van het audio- en navigatiesysteem. Handig is ook de achteruitrijcamera. Voor een redelijke prijs krijg je een ruime bus met veel comfort."

Wim van Zetten: "Ruimte genoeg in deze Ford Transit waarin alles netjes is afgewerkt. Het zitcomfort mag er wezen met stoelen die goed in te stellen zijn. En voor het relaxte schakelen, biedt het armsteuntje extra comfort. Ook de achteruitrijcamera ontbreekt niet en maakt parkeren gemakkelijker voor zo'n grote bus. En met het uitstekend navigatiesysteem, raak je als chauffeur nooit meer de weg kwijt. Dit alles tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding."

Gerrit Buurman:

"Ik was erg te spreken over het rijgedrag van deze Transit die zeer representatief oogt en comfortabel is afgewerkt. Helemaal top is de navigatie die krijgt van mij een 9. Ik overweeg deze Ford aan te schaffen omdat hij voldoet aan al mijn eisen."

Specificaties

Merk: Ford

Model: Transit

Type: 310 L2H2 Bestelwagen Trend FWD

Transmissie: 6 versnellingen

Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 2000cc

Vermogen: 130pk/92 kW

Koppel: 385 nM

Verbruik: 1 op 14.3

Uitrusting: start/stop / LED laadruimteverlichting / 13-polige trekhaak met trailer sway control / Safety & Comfort Pack 1 Plus /

Driver Assistance Pack Trend

Verkoopprijs: ? 27.300,- excl. BTW

(excl. kosten rijklaarmaken)

Leaseprijs: vanaf ? 135,- per week via Ford Lease (full operational, obv. 25.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 22.075,- Excl. BTW

Informatie:

Jelle.Hoogma@gerritse-tiel.nl

bedrijfswagentestdag

"Ruimte genoeg in deze Ford Transit waarin alles netjes is afgewerkt"

Ford Connect

Wim van Zetten: "Ik was erg tevreden over de rijeigenschappen van deze ruime Ford Connect. De auto is over de hele linie netjes afgewerkt en compleet uitgerust. Met comfortabele stoelen die goed zijn in te stellen. De navigatie en het audiosysteem zijn simpel te bedienen. De prijs/kwaliteit is zonder meer goed."

Henk Vink: "Een mooie auto om te zien en om in te rijden. Deze Ford biedt behoorlijk veel comfort met comfortabele stoelen. De navigatie is zeer overzichtelijk en duidelijk. Je kunt nauwelijks meer de weg kwijt raken. Voor de prijs krijg je veel kwaliteit. Het zou voor mijn bedrijf geschikt kunnen zijn als serviceauto."

Robert Lagendijk: "De auto is uitgerust met een automaat en dat zorgt voor comfortabel rijden. De navigatie functioneert zoals het hoort. Verder is het waarschuwingssysteem in de spiegel erg prettig evenals de goede bedienbare achteruitrijcamera. De prijs is voor wat je krijgt bijzonder. Ford heeft me op deze testdag aangenaam verrast."

Corinne Lamers:

"Een prettige bestelwagen waarmee je tijdens het rijden het gevoel krijgt dat je in een personenauto zit. Deze Ford Connect is compleet uitgerust met een goed navigatie- en audiosysteem. Kortom een comfortabele wagen met veel opbergmogelijkheden."

Specificaties

Merk: Ford

Model: Connect

Type: Trend L2

Transmissie: automaat

Cilinderinhoud: 1500cc

Vermogen: 120pk/70 kW

Koppel: 300 nM

Verbruik: 1 op 20

Uitrusting: Cruise control / 16"Licht metalen velgen / mistlampen voor / LED laadruimteverlichting

Verkoopprijs: ? 21.250 excl. BTW

(excl. kosten rijklaarmaken)

Leaseprijs : vanaf ? 109,- per week via Ford Lease (full operational, obv. 25.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 12.965,- excl. BTW

Informatie:

Edwin.vanderpoel@gerritse-tiel.nl

"Ik was erg tevreden over de rijeigenschappen van deze ruime Ford Connect"

Citroën Jumpy

Dealer: Visscher Autogroep

Afgevaardigde tijdens testdag: Mark Boeding

Piero Pusole: "Ik kan heel kort zijn. Op alle vragen van het testformulier heb ik goed ingevuld. Want op deze Citroën is niks aan te merken. Alles klopt. Voor de prijs krijg je een goede auto met veel ruimte."

J.W. Laponder: "Zonder meer een goede bedrijfsauto die lekker rijdt en comfortabel zit. De prijs is oké in relatie tot de uitvoering."

Henk Vink: "Ik was erg onder de indruk van de rijeigenschappen van deze compacte uitvoering van deze Jumpy. Alles klopt aan deze wagen. Comfortabele stoelen, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke navigatie tegen een prijs die zeer concurrerend is. Een auto waarover is nagedacht. Niet te klein en niet te groot. Een mooie middelmaatauto met een ruime opbergruimte."

Gerrit Buurman: "Wat me opviel tijdens de testrit is het soepele en praktisch geruisloos rijgedrag. De afwerking is netjes. Ondanks dat er geen achteruitrijcamera opzat, had je wel een duidelijk zicht."

Specificaties

Merk: Citroën

Model: Jumpy

Type: M Blue HDi 120

Transmissie: 6 bak handgeschakeld

Cilinderinhoud: 2.0 liter

Vermogen: 120 pk

Koppel: 340 Nm

Verbruik: 1:18,5

Acceleratie: 0-100 km/u: 12 sec.

Topsnelheid: 169 km/u

Uitrusting: Metallic lak: grijs aluminium, stootstrips en spiegelkappen in kleur, Moduwork doorvoerluik, Navigatie, DAB+, USB, etc.,

17" lichtmetalen wielen

Verkoopprijs: ? 24.600,-

Leaseprijs: ? 394,92 (excl. BTW)

op basis van 25.000 km per jaar

en looptijd 48 maanden

Vanafprijs: ? 18.000,

Informatie:

mark.boeding@visscher.nl

"Zonder meer een goede bedrijfsauto die lekker rijdt en comfortabel zit"

Toyota PRO ACE

Dealer: Automobielbedrijf Kooijman

Afgevaardigde tijdens testdag: Peter de Langen

Robert Lagendijk: "Een auto met een goede wegligging die voor het geld veel ruimte biedt. Het zitcomfort vind ik redelijk. Prettig is met name de armleuning. Voor de rest mag de uitrusting er zijn met een prima navigatiesysteem dat gemakkelijk te bedienen is en een duidelijk beeld heeft."

Corinne Lamers: "Een prettige auto om in te rijden, die ruim is en netjes en compleet is afgewerkt. Het zitcomfort mag er zijn met lekkere comfortabele stoelen. Ik zou zeggen: 'Stel de gemakkelijk bedienbare navigatie in en rijden maar'. Voor de prijs krijg je een redelijke auto waar alles op en aanzit."

Ron Huigen: "Voor de prijs krijg je een compacte ruime bus die uitstekend rijdt. Comfortabel is zonder meer het zitcomfort met stoelen die goed zijn in te stellen. De navigatie is erg gebruiksvriendelijk: de adresgegevens zijn gemakkelijk in te voeren. Wat betreft de ruimte en uitrusting kan ik deze Toyota zeker aanbevelen."

Stef van Ballegooy: "Tijdens de testrit heb ik een goede indruk gekregen van deze Toyota PRO ACE. Ik ben erg te spreken over de rijeigenschappen en het zitcomfort. Praktisch is ook de goed functionerende navigatie en de achteruitrijcamera. De prijs is zeker concurrerend."

Specificaties

Merk: Toyota

Model: Proace

Type: Worker 1.6 D-4D 115PK Professional

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.6D

Vermogen: 115PK

Verbruik: (l/100km): 5.1l/100 km

Uitrusting: Binnenspiegel, automatisch dimmend, Airconditioning, climate control, Toyota Pro-Touch DAB+ navigatiesysteem met 7" kleurenscherm, Navigatiesysteem

Vanafprijs gedemonstreerde

uitvoering: ? 23.695,-

Vanaf prijs Toyota PROACE

Worker: ? 17.945,-

"Voor de prijs krijg je een compacte ruime bus die uitstekend rijdt"

volkswagen Caddy

Dealer: De Waal Autogroep

Afgevaardigde tijdens testdag: Paul van de Kant

Bert Vink: "Een degelijke auto die goed op de weg ligt. De stoelen zijn mooi afgewerkt en zitten stevig. Hij is wat hoger geprijsd, maar daar staat wel de kwaliteit van Volkswagen tegenover."

Henk Vink: "Zoals we van Volkswagen gewend zijn, is ook deze Caddy van alle gemakken voorzien. Los van de uitstekende rijeigenschappen is het zitcomfort prima. Ook de achteruitrijcamera functioneert goed. Een ideale auto voor een schildersbedrijf."

Gerrit Buurman: "Een Volkswagen die rijdt als een Volkswagen. Goed dus. Het comfort en afwerking mogen er zijn. Alle zaken functioneren naar behoren. Voor mijn werkzaamheden is hij helaas iets aan de kleine kant."

Robert Lagendijk: "Ik was verrast door de goede wegligging en mooie vorm van deze Caddy. De achteruitrijcamera functioneert prima. De prijs is redelijk in relatie tot de ruimte."

Corinne Lamers: "Een Volkswagen die compact is, stabiel en rustig overkomt. Voor de prijs krijg je een bedrijfswagen met voldoende ruimte en niet te groot."

Specificaties

Merk: Volkswagen

Model: Caddy

Type: 1.6 TDi 102pk EU5 Highline

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1600cc

Vermogen: 102pk

Koppel: 250nm

Verbruik: 4,5 ? 4,6 liter op 100km (gecombineerd)

Laadvermogen: 776kg, Inhoud: 3,2 m3,

Lengte laadvloer: 1779 mm, Breedte laadvloer: 1556 mm, Breedte laadvloer tussen de wielkasten: 1170 mm, Hoogte laadruimte: 1134mm

Uitrusting: Highline uitvoering,

n

Verkoopprijs: ? 22.295,00

exclusief BTW rijklaar

Leaseprijs: op aanvraag!

Vanafprijs: ? 13.350,00

exclusief BTW

"Een Volkswagen

die rijdt als een Volkswagen. Goed dus"

Opel Vivaro

Dealer: Mulders Autobedrijf

Afgevaardigde tijdens testdag: Peter van Pelt

Henk Vink: "Een auto waar ik tijdens het rijden van onder de indruk raakte. Nooit geweten dat een bus zo lekker en comfortabel kan rijden. Met aan boord een overzichtelijk navigatiesysteem en achteruitrijcamera die gemakkelijk te bedienen zijn. Voor de prijs een ideale ruime bus voor een loodgieter, elektricien of stukadoor."

J.W. Leponder: "Zonder meer een nette afgewerkte bus die goed rijdt. Wat ook meeviel was het zitcomfort. Top was het navigatiesysteem en de achteruitrijcamera."

Piero Pusole: "Een bestelbus waar ik eigenlijk niks op aan te merken heb. Het is een auto die goed rijdt en uitgerust is met de noodzakelijke features zoals navigatie en een achteruitrijcamera. De prijs is redelijk. Daarvoor krijg je een mooie bestelbus met veel comfort."

Ron Huigen: "Deze Vivaro heeft me verrast door zijn luxe afwerking en rijeigenschappen. Daarbij is het zitcomfort prima en de stoelen zijn op maat in te stellen. Ook ontbreekt de navigatie en de achteruitrijcamera niet, die gebruiksvriendelijk zijn en veel overzicht bieden. Voor de prijs krijg je een ruime en luxe bus. Voor mijn schildersbedrijf is een Vivaro met een standaarduitrusting voldoende."

Stef van Ballegooy:

"Ik kan niet anders zeggen: aan deze Vivaro mankeert niets. Alles is op en top afgewerkt met prima eigenschappen en handige accessoires. Ook zit er een achteruitrijdcamera op. Dit zou eigenlijk standaard op elke bus moeten zitten."

Specificaties

Merk: Opel

Model: Vivaro L2H1 Dubbele Cabine

Type: 1.6 Bi-Turbo 145PK Sport

Transmissie: Handgeschakeld 6-versnellingsbak

Cilinderinhoud: 1598

Vermogen: 107KW

Koppel: 340 Nm

Verbruik: 1: 16

Acceleratie: 10.9

Topsnelheid: 183

Uitrusting: Navigatie, Keyless Entry, Startknop, Climate, Achteruitrijcamera, Lichtmetalen Velgen etc.

Verkoopprijs: ? 33.545,-

Leaseprijs: ? 428,28

Vanafprijs: ? 19.495

Informatie:

p.van.pelt@mulders-gm.nl

"Een auto waar ik tijdens

het rijden van onder

de indruk raakte"

delen:
Rivierenland Business nummer 1 2024
 
Rivierenland Business nummer 6 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2023
 
Rivierenland Business nummer 4 2023
Rivierenland Business nummer 3 2023
 
Rivierenland Business nummer 2 2023
 
Rivierenland Business nummer 1 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2022
Rivierenland Business nummer 4 2022
 
Rivierenland Business nummer 3 2022
 
Rivierenland Business nummer 2 2022
 
Rivierenland Business nummer 1 2022
Rivierenland Business nummer 4 2021
 
Rivierenland Business nummer 3 2021
 
Rivierenland Business nummer 2 2021
 
Rivierenland Business nummer 1 2021
Rivierenland Business nummer 4 2020
 
Rivierenland Business nummer 3 2020
 
Rivierenland Business nummer 2 2020
 
Rivierenland Business nummer 1 2020
Rivierenland Business nummer 6 2019
 
Rivierenland Business nummer 5 2019
 
Rivierenland Business nummer 4 2019
 
Rivierenland Business nummer 3 2019
Rivierenland Business nummer 2 2019
 
Rivierenland Business nummer 1 2019
 
Rivierenland Business nummer 6 2018
 
Rivierenland Business nummer 5 2018
Rivierenland Business nummer 4 2018
 
Rivierenland Business nummer 3 2018
 
Rivierenland Business nummer 2 2018
 
Jaarbeurs Special 2018
Rivierenland Business nummer 1 2018
 
Rivierenland Business nummer 6 2017
 
Rivierenland Business nummer 5 2017
 
Rivierenland Business nummer 4 2017
Rivierenland Business nummer 3 2017
 
Rivierenland Business nummer 2 2017
 
Rivierenland Business nummer 1 2017
 
Rivierenland Business nummer 6 2016
Rivierenland Business nummer 5 2016
 
Rivierenland Business nummer 4 2016
 
Rivierenland Business nummer 3 2016
 
Rivierenland Business nummer 2 2016
Rivierenland Business nummer 1 2016
 
Rivierenland Business nummer 6 2015
 
Rivierenland Business nummer 5 2015
 
Rivierenland Business nummer 4 2015
Rivierenland Business nummer 3 2015
 
Rivierenland Business nummer 2 2015
 
Rivierenland Business nummer 1 2015
 
Rivierenland Business nummer 6 2014
Rivierenland Business Tiel special
 
Rivierenland Business nummer 5 2014
 
Rivierenland Business nummer 4 2014
 
Rivierenland Business nummer 3 2014
Rivierenland Business nummer 2 2014
 
Rivierenland Business nummer 1 2014
 
Rivierenland Business nummer 6 2013
 
Gorinchem Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 5 2013
 
Rivierenland Business nummer 4 2013
 
Rivierenland Business nummer 3 2013
 
Neerijnen Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 2 2013
 
Rivierenland Business nummer 1 2013
 
Zaltbommel Business Special 2013
 
Geldermalsen Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 6 2012
 
Rivierenland Business nummer 5 2012
 
Rivierenland Business nummer 4 2012
 
Rivierenland Business nummer 3 2012
Rivierenland Business nummer 2 2012
 
Rivierenland Business nummer 1 2012
 
Rivierenland Business nummer 6 2011
 
Zederik Business Special 2011
Maas en Waal Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 5 2011
 
Rivierenland Business nummer 4 2011
 
Rivierenland Business nummer 3 2011
Rivierenland Business nummer 2 2011
 
Buren Business Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 1 2011
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by