Nieuws

16-03-2017 17:39

'John de Wolf op onderzoek' in Van der Valk Hotel Tiel

Op vrijdag 10 maart was boegbeeld aanpak werkloosheid vijftigplussers John de Wolf op bezoek in Tiel. Daar ging hij op onderzoek in het Van der Valk Hotel Tiel en liep mee met verschillende 50-plus werknemers
die op latere leeftijd weer aan het werk zijn gekomen. Hij ging met hen het gesprek aan over hun persoonlijke ervaringen op het gebied van vooroordelen en voordelen van en over de werkende 50-plusser.
Het Van der Valk Hotel in Tiel neemt de laatste tijd bewust vaker 50-plussers aan. Waarom doen ze dat? Welke voordelen leveren hun dat op? John gaat in gesprek met Elfi van der Valk om de filosofie achter dit beleid te onderzoeken.
Oud-voetballer John de Wolf is door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aangesteld om de positie van vijftigplussers op de arbeidsmarkt te verbeteren. Zijn doel is om de vooroordelen over vijftigplussers te doorbreken en om de meerwaarde van vijftigplussers te benadrukken. Daarom gaat John de Wolf op onderzoek om verhalen op te halen van werkgevers, werknemers en werkzoekenden.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by