Nieuws

21-11-2018 18:11

TVVL brengt kennisdeling en verbinding naar hoger niveau

Samen met andere professionals in de installatietechniek online samenwerken aan technische uitdagingen van de toekomst. Dat is vanaf nu mogelijk met TVVL Connect (www.tvvlconnect.nl). Tijdens de jaarlijkse TVVL Techniekdag op 14 november 2018 lanceerde TVVL dit nieuwe online kennisplatform, waarmee de vereniging ontmoetingen en verbindingen nu ook online mogelijk maakt. TVVL Connect biedt professionals in de installatietechniek de mogelijkheid om online samen te werken, kennis te delen en kennis te ontwikkelen. Dit past binnen de doelstelling van TVVL om de kennisautoriteit op het gebied van installatietechniek te zijn. Connect staat voor het verbinden van mensen, kennis en techniek. TVVL Connect sluit aan bij Connect2025, de toekomstvisie om de techniek achter Nederland te versterken. Een speciaal beeldmerk is ontwikkeld om de naam TVVL Connect verder te versterken en online kennisdeling en verbinding binnen de installatietechniek echt naar een hoger niveau te brengen.

“Ik ben ontzettend trots dat ons nieuwe online kennisplatform nu live is,” zegt John Lens, directeur TVVL. “Wij vinden het belangrijk dat professionals binnen de installatietechniek elkaar makkelijk kunnen vinden. Dat er geen drempels zijn om met elkaar samen te werken of in gesprek te komen. Met TVVL Connect wordt een groot deel van deze drempels nu weggenomen. Ik kijk dan ook uit naar nieuwe verbindingen!” TVVL Connect in het kort

TVVL Connect bestaat uit de onderdelen Thema’s, Groepen, Deelnemers, Projecten en de Kennisbank. Deelnemers aan TVVL Connect krijgen toegang tot alle mogelijkheden die dit platform biedt. Via de online kennisbank kan een deelnemer eenvoudig alle beschikbare informatie uit artikelen en publicaties terugvinden. Binnen groepen wordt binnen een afgeschermde omgeving projectinformatie, een agenda en een prikbord gedeeld met andere deelnemers binnen een expertgroep of community. Bij het onderdeel ‘projecten’ zien bezoekers en deelnemers op welke onderwerpen wordt gewerkt aan kennisontwikkeling. Alle beschikbare informatie wordt samengevoegd binnen thema’s. Door thema’s te volgen blijven deelnemers op de hoogte van ontwikkelingen waarin ze geïnteresseerd zijn. Bekijk de video over TVVL Connect voor meer uitleg. Om onderlinge kennisdeling- en ontwikkeling te stimuleren is TVVL Connect een open platform voor iedereen die werkzaam is of affiniteit heeft met installatietechniek. Leden van TVVL hebben wel extra toegang tot bijvoorbeeld artikelen uit TVVL Magazine en technische rapporten.