Nieuws

14-07-2022 09:22

Van Munster Media Factory: voor al je marketing- en communicatievraagstukken

Worstel jij (of je bedrijf) met je website? Vind je het lastig om een marketingplan op te stellen of om die social media accounts te beheren? Lees dan vooral even verder, want Van Munster Media Factory kan je er prima bij helpen.

Je kent Van Munster Media misschien als uitgever van onder andere Oost-Gelderland Business en diverse consumenten- en vakbladen, maar we houden ons ook al jaren bezig met het bouwen van websites en -shops en eigenlijk alles wat met tekst en beeld te maken heeft. Omdat de vraag vanuit externe bedrijven op dat gebied maar blééf groeien, is nu de Van Munster Media Factory (VMMF) opgericht. Een bedrijf met alle disciplines onder één dak, dat is gespecialiseerd in het creëren en beheren van media in de breedste zin van het woord. 

One stop contentfabriek
We kunnen helpen met elke gewenste (online én offline) media-uiting en zijn daarmee veel meer dan een standaard reclamebureau. Onze tekstschrijvers, webdevelopers, marketingexperts en grafische creatievelingen denken mee met onze klanten. Samen met hen bepalen ze welke middelen het beste passen bij de doelstellingen en hoe de concurrentiepositie het best versterkt kan gaan worden. Dat kan van heel klein, het ontwerpen van een logo of het schrijven van een tekst bijvoorbeeld, tot heel groot waarbij we de complete marketing voor bedrijven uit handen nemen. We hebben namelijk al diverse bedrijven begeleid vanaf het allereerste begin tot het succesvolle bedrijf van nu.

Waar kunnen we je mee helpen?
Je kunt aankloppen bij VMMF met vraagstukken en opdrachten op het gebied van:

-Tekst
-Fotografie
-Webdesign en -development
-Websitebouw
-(Online) marketing
-Mediaplanning
-Drukwerk
-Video
-Social media beheer/analyse

We hebben letterlijk alle disciplines onder één dak en kunnen dus bijzonder snel schakelen om creatieve ideeën om te zetten in tastbare en zichtbare resultaten. Dat zorgt voor transparantie en scheelt natuurlijk ook in de kosten.

Nieuwsgierig? Kijk eens in ons portfolio voor een overzicht van de bedrijven waarvoor we aan de slag zijn gegaan.

Liever een persoonlijk gesprek, ook al is het in deze tijd waarschijnlijk virtueel? Neem dan contact op met media-adviseur Marie-Louise van Heeckeren
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement