Nieuws

14-07-2022 08:19

Zacht- en steenfruittelers openen hun deuren tijdens De Fruitigste Kleinfruitdagen

De oogst van het Nederlandse zachtfruit is in volle gang! Dat moment willen fruittelers niet zomaar voorbij laten gaan: in het weekend van 16 en 17 juli aanstaande kan iedereen een kijkje nemen op fruitbedrijven in verschillende provincies. En natuurlijk volop proeven en genieten van het Hollandse zomerfruit. Tijdens ‘De Fruitigste Kleinfruitdagen’ maak je kennis met de diverse teelten én zijn er tal van activiteiten op de bedrijven. 

Spotlights
Blauwe bes, framboos, braam, rode bes, kers, pruim en aardbei; dat zijn de producten die in de spotlights staan tijdens De Fruitigste Kleinfruitdagen. Diverse bedrijven stellen hun deuren open. Je kunt hier alles te weten komen over de diverse producten, en zien hoe ondernemers alles in het werk stellen om een gezond, veilig en superlekker product af te leveren. 

Proeven
Natuurlijk bieden deze dagen ook volop gelegenheid om zelf te proeven en te genieten; ervaar aan den lijve hoe lekker en gezond het zacht- en steenfruit van Nederlandse bodem is! En er zijn nog veel meer activiteiten op de diverse bedrijven: op sommige locaties kunnen bezoekers bijvoorbeeld zelf fruit plukken, een ritje maken met een pluktrein, een rondleiding volgen over het bedrijf, een puzzeltocht doen, et cetera. Ook zijn er speciale activiteiten voor kinderen. Bekijk www.defruitigste.nl/fruitigste-kleinfruitdagen/ voor alle deelnemende fruitbedrijven, hun openingstijden en activiteiten.
 
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement