Nieuws

18-09-2023 17:35

Familiedagen Gorinchem pakt op woensdag uit met extra activiteiten

De data voor de komende editie van Familiedagen in Evenementenhal Gorinchem zijn bekend: DV. dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober 2023, in de herfstvakantie. De organisatie maakt bekend dat er op de woensdag speciaal voor de kinderen extra activiteiten en shows zijn. De kaartverkoop begint op maandag 28 augustus om 12.00 uur.

Fotografie: Bart Nijs

Familiedagen Gorinchem is een driedaagse beurs die zich richt op de gereformeerde gezindte. De thema’s die dit jaar centraal staan zijn muziek, trouwen, shoppen, eten, wonen en leven. Er is ook een kinderanimatieplein waar activiteiten worden gehouden voor jong en oud. Elke dag is er vanalles te doen, maar op de woensdag gaat de organisatie extra groot uitpakken voor de kinderen. Er zijn dan extra activiteiten en shows op de beurs.

Kaartverkoop Familiedagen
De kaartverkoop voor Familiedagen Gorinchem begint op maandag 28 augustus om 12.00 uur via de website van Familiedagen. De openingstijden van de beurs zijn op dinsdag en woensdag van 12.00 tot 20.00 uur en op donderdag van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.familiedagen-gorinchem.nl.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by