Nieuws

06-03-2024 19:15

Maak kennis met onze business women!

Op het Women & Business event presenteren we een line-up van inspirerende sprekers en boeiende workshops om jou te helpen groeien en bloeien als business professional! 

Sprekers:
1. Geraldine Septer van The LiveLab Company: Ontdek energieke tools en inzichten om toekomstbestendig te bouwen en te leven.
2. Maartje Koppen van maartjekoppen.nl: Leer radicaal losbreken van wat je niet meer dient, om vol vertrouwen die volgende stap te zetten.
3. Jamie Mansveld van Goud & Kobalt: Geen karakter? Doodzonde. Ga staan voor wat je bent en kom op voor een merk dat aan alle kanten klopt.

Workshops:
1. Marieke de Rooij-Hemelaar: 'Spreken voor Publiek' - Jouw boodschap laten horen en mensen laten luisteren.
2. Marjolein Bongers van House of Social Media .: 'LinkedIn - Verleid je klant' - Word ook op LinkedIn onweerstaanbaar interessant.

En als Special Guest Vivienne van Eijkelenborg. Vivienne heeft een indrukwekkende carrière van 24 jaar als eigenaresse van Difrax babyartikelen, was in 2016 Zakenvrouw van het Jaar en is nu bestuurslid van nlgroeit. In die rol is haar focus gericht op het stimuleren van groei bij vrouwelijke ondernemers, met nadruk op lef en zelfvertrouwen. Tijdens Women and Business zal ze met bezoekers de lessen delen die zij zelf heeft geleerd tijdens haar imposante ondernemersreis!

? Datum: 15 april
? Tijd: 09:00-17:00
? Locatie: Culinair Landgoed Parc Broekhuizen

Klaar om geïnspireerd te worden en jezelf te laten groeien? Meld je nu aan en ontmoet gelijkgestemde professionals:

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by