Nieuws

20-06-2024 16:58

De nieuwste editie is uit!Onze nieuwste editie is uit, met in deze editie o,a,:

* Van koninklijke leden tot geliefde beroemdheden; Addy van den Krommenacker omarmt de dromen van al zijn klanten en weeft ze samen tot verbluffende realiteit. Met elke steek, elke plooi, en elke fonkeling, brengt hij glamour in binnen en buitenland tot leven. Met zijn bevlogenheid, ondernemerschap en oog voor trends blijft Addy van den Krommenacker een iconische figuur in de mode-industrie en weet hij keer op keer te verrassen met zijn creaties.

* In onze geautomatiseerde wereld vertrouwen we op technologie en vinden we het vanzelfsprekend als alles werkt, maar wat nu als een lift gepland of ongepland langdurig buiten bedrijf is en niet iedere gebruiker de trap kan nemen? Dan schiet Noodliften.nl als de wiede weerga te hulp. In 95 procent van de gevallen zelfs binnen een dag.

*  Duizenden bedrijven en projecten staan op de wachtlijst voor een nieuwe elektriciteitsaansluiting. Ook krijgen afnemers niet altijd de gewenste capaciteit. De noodzakelijke netverzwaring gaat nog jaren duren. Door samen te werken, kunnen bewoners van bedrijventerreinen de impact van de netcongestie beperken en vaart houden bij de energietransitie. Het aantal best practices neemt toe. “Toch blijft het altijd maatwerk.”

* De keuze uit de nieuwe modellen is groot. Zo zijn de Ford Kuga en Ford Puma vernieuwd en komt er een volledig elektrische Ford Explorer. Ook het Ford bedrijfswagen aanbod is bijna geheel vernieuwd.

* Zzp’ers die het qua mobiliteit zelf voor het zeggen hebben wensen naast praktisch nut vooral comfort, gemak en een stukje uitstraling. Binnen het Renault Trafic-programma beantwoordt de Blue dCi 150 EDC het meest aan die wensen, met de geruststellende gedachte dat de automatische transmissie van een hoogwaardig type met dubbele koppeling is. Daarmee kun je een werkdag fluitend beginnen en weer eindigen.

* Dat wil iedereen: een collega die geen kabaal maakt, fris ruikt en prettige omgangsvormen heeft. De Mercedes-Benz eCitan die we bij Louwman in Tiel ophaalden blijkt prima in dat profiel te passen. Hij vraagt wel om een energiedrankje op zijn tijd om fit te blijven, maar zet dan weer zijn beste beentje voor.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de hele editie online.


 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by