Nieuws

20-06-2024 15:55

Volledige line-up Appelpop 2024

Het programma voor Appelpop 2024 is compleet! Twaalf nieuwe namen werden toegevoegd aan de line-up. Zo zijn Suzan & Freek, Son Mieux, Rondé, Claude, Thijs Boontjes Dans- en Show Orkest, Anna-Rose Clayton, Chibi Ichigo, Hiqpy, Zoë Livay, Frans Duijts, Retro deLuxe en Radio Wegbrand vrijdag 13 en zaterdag 14 september op het gratis festival te vinden. Deze namen werden tijdens de openbare programmapresentatie in Tiel bekendgemaakt, naast de acts die al eerder aan de mooie line-up werden toegevoegd.

Zo staan er meer dan 30 acts op deze 31e editie van Appelpop. Vrijdag 13 september zijn dat DI-RECT, Froukje, Rondé, Sef & het El Salvador Ensemble, Sera, The Kik, Numidia, Anna-Rose Clayton, Chibi Ichigo, Hollandse Hitte en Retro deLuxe die het festival officieel aftrapt met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Op zaterdag 14 september zijn het Suzan & Freek, De Jeugd Van Tegenwoordig, Son Mieux, Douwe Bob, Roxy Dekker, Merol, Claude, Roxeanne Hazes, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, The Indien, QuiQue, Hiqpy, Zoë Livay, Frans Duijts, Radio Wegbrand, Zer00’s Heroes, 80’s Verantwoord en De Gang Van Zaken.

Twaalf nieuwe namen
Het onafscheidelijke duo SUZAN & FREEK schrijft hun eigen sprookje bij elkaar met hun ongekend succesvolle en heerlijk in het gehoor liggende nederpop. Alleen maar liefde dus voor deze twee allemansvrienden. SON MIEUX komt met hun swingende live sensatie en een altijd stijlvolle ‘podiumpresence’ op zaterdag naar Appelpop. Deze zevenkoppige band heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot grote publiekslieveling en zullen iedereen inpakken met een aanstekelijke show!

Ook RONDÉ kent aanhoudend succes sinds hun vliegende start in 2015. Hun muziek vliegt steevast de hitlijsten in, heeft al de nodige airplay gehad en mag dit jaar wederom over het Appelpopterrein gaan klinken. Na de monsterhit ‘Ladada’ en uitverkochte shows sluit ook CLAUDE een zomervol festivals bij ons af. Daarnaast komt muzikale held THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST op onze Waalkade bewijzen dat hij zowel met de titel ‘charmante volkszanger’ als ‘charismatische rockster’ goed uit de voeten kan.

Een taalkundige cocktail en bom van energieke electropop kun je verwachten van CHIBI ICHIGO. Daarnaast komen de dansbare en oprechte popsongs van
ANNA-ROSE CLAYTON en kunnen wij niet wachten om de soulvolle stem en het Nederlandstalige repertoire van ZOË LIVAY te horen. De piepjonge band HIQPY met zowel scherpe gitaarriffs als dromerige zanglijnen klaar om het grote publiek met een dijk van een show te gaan overtuigen.

De heren van RETRO DELUXE nemen je met hun hitjes mee naar nostalgische sferen, geen decennium wordt overgeslagen. En heb je dit jaar ook zin in en een goed potje onvervalst Nederlandstalige meezingers? Dan zit je goed bij de dj's van
RADIO WEGBRAND die met hun dj's vast en zeker gaan zorgen voor een oer Hollandse polonaise. En eindelijk is het zo ver dat onze eigen volkszanger met nationale bekendheid in eigen stad op ons podium mag laten zien wat hij in huis heeft. Alle Tielenaars verwachten we dan ook vooraan voor de enige echte FRANS DUIJTS!

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by