Nieuws

10-07-2024 11:42

Accountantskantoor Stouten & Wijnen nodigt talent uit voor kennismakingsmiddag

Op 18 juli opent accountantskantoor Stouten & Wijnen haar deuren voor talent om kennis te maken met de organisatie. Het bedrijf nodigt professionals uit het accountancy-vakgebied uit om een middag langs te komen op het kantoor in Culemborg, om hen te laten ervaren wie Stouten & Wijnen is en wat het bedrijf in de praktijk doet. De middag is bedoeld voor zowel ervaren accountants en fiscalisten die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière, als voor professionals die net de arbeidsmarkt betreden.

Inspirerende casussen en kennismaking met collega’s
Op informele wijze geeft Stouten & Wijnen een inkijkje in haar werkzaamheden en cultuur. De middag zal bestaan uit een rondleiding, een toelichting op een aantal klantcasussen en de mogelijkheid om met het team in gesprek te gaan. Ook geven de volgende collega’s een impressie van zijn/haar gemiddelde werkdag bij het accountantskantoor:
Sjaak de Mooij: fiscaal;
Lyan van Breda en Maarten Klaare: controlepraktijk;
Brigitte de Wit en Kamal Faradzjow: samenstelpraktijk.

Daarnaast kunnen professionals op een sportieve maar informele wijze kennismaken met de collega’s binnen Stouten & Wijnen door een potje met hen te darten of te tafeltennissen. 

Patricia Spithoven-Smits, vennoot bij Stouten & Wijnen: “In ons werkveld heerst het idee dat de enige plek voor accountants bij grote kantoren in de Randstad is. Wij willen laten zien dat accountants ook andere mogelijkheden hebben. We hebben dezelfde kwaliteit, vormen een hecht team met veel aandacht voor iedere professional en hebben een groot en divers klantenbestand. Persoonlijke wensen en een ontwikkelpad dat helemaal aansluit bij de ambities van het individu staan bij ons centraal. Het organiseren van deze middag past perfect bij onze slogan: ‘ervaar het’. Want door het te ervaren, weet je pas echt wat bij je past.”

Praktische informatie
Aanmelden voor de kennismakingsmiddag kan hier. Het event vindt plaats op 18 juli van 15.00u tot 19.00u bij Stouten & Wijnen accountants in Culemborg.

Adres: Plantijnweg 32B, 4104 BB Culemborg
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by